След 5 м. наблюдение! Антимафиоти разбиха схема за търговия с контрабандно гориво на територията на Гоце Делчев, арестуван един от организаторите - Кр. Кунчев

27 ноември 2019 14:22   6 коментара   47275 прочита


Край село Мосомище заловена цистерна, от която бизнесмен източвал контрабандно гориво, селскостопански производители, собственици на фирми на разпит за незаконната търговия

Антимафиоти разбиха схема за търговия с контрабандно гориво вихреща се в последните месеци на територията на Гоце Делчев. След 5 месеца оперативна работа вчера около обяд на територията на село Мoсомище бе задържан бизнесмен, собственик на линия за автобусни превози, който източвал от цистерна, контрабандно гориво.

Незабавно той е вкаран в полицията, а след него като съпричастен към цялата схема за дистрибуция на контрабандни горива е арестуван и Кръстьо Кунчев от хаджидимовското село Садово.

Кунчев е бил обект на наблюдение от страна на антимафиотите. Вчера той пръв е закаран за разпит в полицията и в последствие задържан. Според антимафиоти нелегалната продажба е ставала почти всяка седмица.

От столицата идвала пълна цистерна с гориво, което било разпродавано за броени часове. Горивото е продавано без документи на по-ниски цени, като по този начин е ощетена държавната хазна с хиляди левове.

Кунчев живее и работи в София и е бил обект на наблюдение на антимафиотите, след серия оперативни сигнали за дейността му в последните няколко месеца и връзката му с групата дистрибутори на контрабандни горива из цялата страна. Каква е точно ролята му спецченгетата изясняват в момента.

В полицейското управление в Гоце Делчев, служители на ГДБОП разпитват бизнесмени, селскостопански производители, животновъди, собственици на фирми за строителна техника и всякакви хора от бизнеса в града. Сред редовните клиенти имало и полицай, които купувал за фирмата на брат си.

Работата по случая продължава и днес с разпит на още свързани в схемата лица. Очакват се още арести на територията на област Благоевград. Случаят е докладван на прокуратурата. Очаквайте подробности.

П. Костов

6 коментара
27 Ноември 2019 15:33 | Дарина
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Сега да ги погнат всички местни тарикати Наско Калайджиев от вътрешна сигурност и брат му, помаците от Ибуш, строителите като Максим Пръков и пр. Всички крадци и далавераджии в кауша. На Максим сина беше кандидат кмет от ГЕРБ, сега Бойко да види какви хора има в партията.


27 Ноември 2019 16:59 | Атанас
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

АТАНАС КАЛАЙДЖИЕВ И БРАТ МУ ГЕОРГИ КАЛАЙДЖИЕВ КУПУВАХА НАФТА ОТ ТОЗИ БИЗНЕСМЕН ИМА И СВИДЕТЕЛИ СЕГА ДА ВИДИМ ДАЛИ МИТРЕВ ЩЕ УВОЛНИ КАЛАЙДЖИЯТА ИЛИ ПАК ЩЕ ГО СКРИЕ


27 Ноември 2019 22:13 | Живко
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Бопа само си правят реклама. За 2000 литра хвърлят ресурс за 20000 Литра. Само отчитат дейност.


28 Ноември 2019 06:48 | Ели
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

На вниманйето на БОБИ МИТРЕВ. - Боби отърви се почисти си твоята къщичка от Насето защото ще те надушат твойте началници че прикриваш Насето а той е затънал до гуша в ЛА.... НА и за него спасението му е само вън от МВР.


28 Ноември 2019 10:26 | Stanimir
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Митрев от Вътрешна сигурност Благоевград е по-голям райзбойник и от Наско Калайджиев и няма как да си вадят очите един на друг. Специално за Калайзжиев беше голям шок за много хора да научат че такъв измамник може да е назначен за борец против корупцията. Но това е положението няма да се оправим никога.


28 Ноември 2019 15:14 | Dimo
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ах насе насе па кога ще върнеш 25000 лв на бандито от абланица. сичко се знае на съд ще те дава подготвил ти е пет свидтетела на спеца
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар