Синът на шефа на ОКС Ив. Тричков - Цветан, заловен с фалшива шофьорска книжка

06 ноември 2009 00:14   2 коментара   56385 прочита

Известен благоевградчанин даден на прокурор

27-годишният благоевградчанин Цветан Тричков е предаден на прокурор след разследване на Икономическа полиция в Областната дирекция на МВР, младежът, който е син на шефа на ОКС - Благоевград Иван Тричков, е заловен да шофира автомобил с невалидно свидетелство за правоуправление. Според проверяващите благоевградчанин е нарушил закона по член 313 от НК, т.е. използвал е документ с невярно съдържание. В Икономическа полиция е разобличена и благоевградчанката Л. Христова, която прокарала в обращение 4 банкноти по 50 лева. Материалите от проверката срещу нея са докладвани в Окръжна прокуратурата - Благоевград за образуване на досъдебно производство по чл. 244 от Наказателния кодекс.

2 коментара
06 Ноември 2009 09:45 | ....
Оценка:
-8
 (
30
 гласа)

...всеки , който поне е виждал Цветан , знае какъв сопол и селски бек е!!! така,че изобщо не ме учудва новината . А пък тато Иван е....класик с бай Лазар Причкапв са като 2 капки вода :)))


07 Ноември 2009 14:45 | Аман от тоя Цветан!
Оценка:
8
 (
22
 гласа)

Съдилищата в регоина само заради него ли ще работят!тоя въобще занимава ли се с нещо или това му е обичайният начин да си уплътнява времето!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар