Синът на популярния строител Д. Димитров-Гагарин глобен 300 лв. за масов бой

28 юли 2011 00:10   3 коментара   19681 прочита

Синът на известния строител в Сандански Димитър Димитров-Гагарин - Светослав, бе изправен на подсъдимата скамейка по дело по Указа за борба с дребното хулиганство. Съдия Нина Бузова наложи административно наказание глоба по 300 лева на Светослав Димитров и на Александър Малинов за сбиването в кв. "Изгрев" в Сандански. И двамата бяха признати за виновни за това, че на 24 юли в кв. "Изгрев" са участвали в масов побой, при който пострада Димитър Димитров-Гагарин. Той се хвърлил в мелето, за да спаси брат си Иван от евентуално посичане с брадва.

Гагарин е с оток на дясната лицева част и с охлузни рани по тялото. Той е извадил медицинско свидетелство и ще съди Александър Малинов. Наложеното наказание подлежи на обжалаване пред Окръжен съд - Благоевград в 15-дневен срок от произнасянето му.


Още за: Св. Димитров   дело   глоба   Още от: Крими

Принтирай статия
3 коментара
28 Юли 2011 09:34 | 6u6i
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Хахахах бахти простотията братче... Синът на известният строител??? С какво е известен измазал е банята на кмета или какво :D:D:D:D


28 Юли 2011 12:48 | значи,
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

в ромската махала на Сандански. Като е известен строител има ли фирма или работи към някоя. Или си бачка като частник без регистрация, без осигуровки, без данъци?


31 Юли 2011 08:03 | I;SN
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

з ЗА МАСОВО СБИВАНЕ 300 ЛВ А ЗА ОБИДА, ЧЕ Е ДЕБЕЛА КРАВА 8400ЛВ ЕГАТИ И ПРАВОСЪДИЕТО . НЯМА ЛИ КОЙ ДА ПРОВЕРЯВА ТЕЗИ ПРИСЪДИ БЕЗ ХОРАТА ДА ПУСКАТ ЖАЛБИ ИЛИ ТЕ ТОВА ИЗПОЛЗВАТ, ЧЕ ХОРАТА НЯМАТ ПАРИ И НЕ ОБЖАЛВАТ СРАМ ЗА СЪДА, А ПО ГОЛАМ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ ТАКОВА ПРАВОСЪДИЕ НАМА НИКАДЕ ПО СВЕТА.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар