Щурмуваха павилион рано сутринта и заловиха вестникопродавачка с контрабандни цигари

19 октомври 2010 00:10   3 коментара   15733 прочита

Полицаи от Разлог по следите на канал за нелегален внос от Косово и Македония

Вестникопродавачка от Разлог бе задържана в петък рано сутринта след постъпил оперативен сигнал в полицейското управление, че разпространява контрабандно внесени цигари. Полицейският обиск на павилиона на Евтимия Тренчева стартирал в 7 часа сутринта, в малкото помещение били открити цигари. Събрани са около 330 кутии без български бандерол. Жената е заведена в полицията и санкционирана.

Според ченгетата това е второто й нарушение. При огледа на цигарите се оказало, че са с косовски и македонски бандероли. Това според криминалисти и икономически полицаи е сигнал, че в района съществува канал за контрабанден внос на цигари от Македония и Косово. Те са влезли в страната ни през някои от митническите пунктове или през зелена граница, коментираха оперативни работници.

В момента полицията е в непрекъсната връзка с митническите и гранични власти заради съмненията, за да бъде разбит контрабандният канал.

3 коментара
19 Октомври 2010 19:13 | ///???
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

бре, много яка акция. да се пукна от яд, че не съм поне фатмак в тази крупна акция на антимафиотите и т.н. и т.н.барети, нинджи или поне зрител на тази успешна акция спремо пенсионерката. е как нема да гласувам за герб мили селскостопански труженици.? питам и отговор не искам.


20 Октомври 2010 10:34 | dzver
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

щурмуваха...е много яко заглавие, сякаш са задържали някой наркобос в Колумбия


20 Октомври 2010 15:46 | до дзверо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ало, звере ти май злобариш, че не си бил по време на щурма ти да щракнеш белезнико. и нема да те пишат и дават по вестници и телевизии. сори дзвер секой не може да е б.б. от р. това е велик урок за черноборсаджиите. сигурно сега са се изпокрили в миши дупки.
p.s.;ало ние в чата- надявам се, че разбирате от майтап.тежко и горко на пенсионерката.н екои от нинджите да трупнат++++ и на месна почва.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар