Шокиращо: Арестуваха ученици от Петрич и Сандански за жесток побой на таксиметров шофьор, единият е възпитаник на гимназия "Асен Златаров"

19 февруари 2020 09:21   8 коментара   17143 прочита


2-ма непълнолетни, ученици от Сандански и Петрич бяха задържани заради грабеж на таксиметров шофьор. В полицейското управление на Петрич са доведени 17-годишен ученик от гимназия "Асен Златаров" и негов връстник от Сандански, научи struma.com.

Двамата нападнали и пребили шофьор, който ги взел от Сандански, за да ги превози до Кулата, където единият имал баба. По пътя, изненадващо за таксиджията, учениците започнали да го бият, наложило се да спре автомобила.

Младежите търсили парите му и след като не ги намерили откраднали мобилния му телефон. Битият шофьор потърсил помощ в болницата в Сандански, където се оплаквал от силни болки в главата, имал е и синини по тялото, но не е оставен за лечение. След часове работа полицаите от Петрич разкриха тежкия грабеж и заловиха извършителите.

П. Петров

8 коментара
19 Февруари 2020 10:16 | Такси
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

това не е държава, ако той ги беше пребил щеше да е вой до небето че били бити непълнолетни, е това е пародия и то българска


19 Февруари 2020 12:51 | blagoevgrad
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

На гнусните, смрадливи и супер нагли бакшиши, все им е малко и кютека и парите, пародията е че Вие бакшиши, нямате нищо общо с такситата по света, Вие сте срам за бранша!


19 Февруари 2020 13:03 | Бивш колега
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Тоя е много конфликтен. Цял живот работи в сивата икономика, както повечето наемни таксиджии. Защо не се вземат мерки?


19 Февруари 2020 15:12 | Гражданин
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

И аз съм чувал, че повечето работят без осигуровки. Други работят без разрешителни, а на трети регистрационната табела е една а колата съвсем друга. Но уви това е полицейска България!!!


20 Февруари 2020 01:34 | Борянка91
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Каквито и да са бакшишите, и.... Не изменяйте темата! Тези келешчета или са пияни или дрогирани, а може и двете! Но нищо не ги оправдва за постъпката! Нямаме държава, следователно и закони! За това всеки си прави, каквото си иска! Пикьовци! Не идат да си напнат дупетата, да изкарат 5 лева, ами се занимават с глупости. И тормозят невинни хора!


21 Февруари 2020 13:16 | 100 %
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

санданския ученик е бил от земеделската


22 Февруари 2020 08:59 | Пълна пародия
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Децата не са виновни, таксиметровият шофьор ги е заплашил и нападнал, тъй като не са носили пари. Телефонът не е откраднат, а е взет и изхвърлен от страх, защото шофьорът е заплашил, че ще се обади на познати и ще ги бият. Още на следващият ден той се е върнал на работа и му няма нищо. А кой следи за психическото състояние на таксиметровите шофьори, защото въпросният е носил бухалка и спрей в колата и всички негови колеги са запознати, че има отклонения. И нашите"защитници на реда" (полицаи) са раздали правосъдие. Големите "мъже " са пребили жестоко децата, сложили са им белезниците, съборили са ги на земята и са ги ритали по главата. След това в ареста са ги били отново и са получили желаните от тях самопризнания. А за тях има ли правосъдие, имат ли право да бият така зверски непълнолетни и да разпитват деца без психолог. Защото сега заради тези"самопризнания "продължават да държат затворени децата 5 дни, за да нямат възможност родителите да извадят медицинско за побоят нанесен от "служителите на реда"


24 Февруари 2020 20:35 | макензи
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

тези "непълнолетни дечица" какво правят в 1, 30 ч. през нощта, навън поръчат такси !Те имат ли родители!? има ли детска педагогическа служба!? Защо никой не се интересува и не попита за тях!??? Тези "ангелчета"от къде са изкопирали този "героизъм"! И ако сега не им се покаже .че освен екшъни по TV има и закони които забраняват това! Утре затова .че някой им е направил забележка за лошото им държание-ще започнат да стрелят по хора като в USA!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар