Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище
   –егистрац舫абравена парола

—естрата на издирвани€ от »нтерпол санданчанин »в. ѕодгорски-¬олодката, излезе от затвора за трафик на хероин за над 2,6 млн. лв.


17 юли 2019 14:51  1 коментар   16524 прочита

»в. ѕодгорски-¬олодката
»в. ѕодгорски-¬олодката


»в. ѕодгорски-¬олодката

—анданчанката …орданка ’ристовска, хваната с група да пренас€ 56,7 кг хероин на стойност над 2,6 млн. лв. излезе предсрочно от затвора.

“€ получи присъда от 3 г. лишаване от свобода след споразумение, одобрено от —пециализирани€ наказателен съд за участие в организирана престъпна група за трафик на наркотици през √ ѕѕ  ап. јндреево. …орданка ’ристовска е имала примерно поведение в затвора, съобщи "24 часа". ћногократно е награждавана за участие в трудово и културно-информационна дейност, работила е на външен обект и стриктно изпълн€вала трудовите си задължени€.

”частвала е в арт ателиета, фолклорни про€ви, викторини, спортни игри, а на модно ревю по повод 135 г. от рождението на  око Ўанел е спечелила трето м€сто за дизайнер.

»зраз€вала съжаление на стореното, взела си е поука. —лужителите на затвора са изразили положително становище да бъде освободена предсрочно и съдът уважил молбата й.

 акто писахме през 2015 година арестуваната на √ ѕѕ  апитан јндреево санданчанка, …орданка ’ристовска, е сестра на скандалноизвестни€ беглец от правосъдието »ван ѕодгорски - ¬олодката, който е об€вен за интернационално издирване с бюлетина на »нтерпол.

¬олодката бе от активни€ криминален контингент в региона, извърши крупна кражба в –азлог, но усп€ да изб€га зад граница и от години нищо не се знае за него. —поред мълвата в —андански …орданка била във връзка с брат й, който работил в √ермани€, но бил неоткриваем. —вързан бил с албанци и шиптери, както и с турски гастарбайтери.

 ак тази шивачка, собственичка на цех тогава стана муле в женска банда, трафикирала наркотици за милиони остава загадка. “€ остава в ареста с решение на ’асковски€ окръжен съд, независимо, че е болна.

ѕ. ѕетров

ќще за: присъда  група  трафик  наркотици ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

17 юли 2019 17:11 | Ћони
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

ќткачалка
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.