Разбит наркобизнес в дупнишкото село Крайници! Брат и сестра арестувани в лаборатория за производство на дрога

25 февруари 2020 10:14   2 коментара   6521 прочита


Добре оборудвана работилница за производство и разпространение на наркотични вещества разкриха криминалисти от РУ Дупница .Процесуално-следствените действия са осъществени вчера в частен имот в с. Крайници. От имота са иззети таблетираща машина, 5. 110 кг кетамин, 134 г амфетамин, приспособление за обработка на съставките, прекурсори, везна. Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест.

До разкриването на работилницата и лицата, занимаващи се с наркодейността, се е стигнало след работа на криминалистите около година. С полицейска заповед за 24 часа са задържани собствениците на имота – брат/23 г. / и сестра/31 г/. Специализираните полицейски действия са осъществени под прякото ръководство на наблюдаващ прокурор от Окръжна прокуратура – Кюстендил, както и работата по започнатото досъдебно производство по случая, която продължава.

П. Иванов

2 коментара
25 Февруари 2020 11:03 | Ибро
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Бог знае кой шпионин им е изел главите или е платил на куките


25 Февруари 2020 16:19 | Кръговрат
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Забраните вдигат цените и съответно печалбата създава една култура на "лесни пари". Това ще се превърне в хроничен проблем ако не стане държавен бизнес, както става с хазарта
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар