Ќовините на югозападна Ѕългари€
«авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018  —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си
   –егистрац舫абравена парола

ѕуснаха срещу 10 000лв. гаранци€ украинецът ¬. ѕетритски, погубил 48-годишната ». јлексова в зверската катастрофа на ≈-79 край „ерниче


14 октомври 2019 18:35  2 коментара   13265 прочита¬италий ѕетритски - украинецът, който уби 48-годишна жена от симитлийското село  рупник, в жестока катастрофа на главен път ≈-79, днес отново зстана пред ќкръжен съд Ѕлагоевград с искане за по-лека м€рка, след като изкара повече от месец в ареста. »скането му бе уважено от съди€ ћ.  оцева, ко€то измени м€рката му в парична гаранци€ в размер на 10 000лв.

ѕрипомн€ме, че при зверската катастрофа на ≈-79 край село „ерниче, станала на 10 септември, почина 48-годишна жена от  рупник. ”краинецът загубил контрол над колата си и се вр€зал в насрещно идващи€ джип, шофиран от »ли€на јлексова. ƒжипът изхвърчал в канавката, а заклещена от ламарините, жената почина на м€сто. ѕри катастрофата пострада и едно от трите деца на украинското семейство, както и шофьорът ¬италий. —ъпругата му ћарина и другите две деца се разминаха само с уплаха.

ѕетимата пътували за почивка в √ърци€. »ли€на пък била тръгнала да зареди стока за магазина си за хранителни стоки в  рупник. ¬еднага след инцидента ¬италий бе задържан и от тогава е в ареста. —ъпругата му и най-малкото от децата са все още в Ѕлагоевград, а грижите за т€х поела санитарката от благоевградската болница ћари€ янева, ко€то е отворила дома и сърцето си за изпадналото в нужда семейство. ¬сички са съсипано от трагични€ инцидент, а ¬италий изказва най-искрени те си съболезновани€ на семейството на загиналата »ли€на.

Ќа предишното заседание б€ха изслушани експертни мнени€ относно здравословното състо€ние на украинеца и дали то позвол€ва престо€ му в ареста. “огава съди€ ѕандев бе безкомпромисен и остави чужденеца зад решетките. ѕредстои прокуратурата да повдигне обвинение срещу него за причин€ване на смърт поради непредпазливост.

ѕ. ѕенева

 

 ќще от:  рими
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

15 октомври 2019 14:36 | —рам и позор
ќценка:
0
 (
4
 гласа)

ƒруг украинец погуби 4-ма пак в катастрофа.  арат пи€ни и дрогирани, без да спазват правилата, а съдът ги пуска???


16 октомври 2019 10:52 | ћухаха
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

Ќито е бил пи€н, нито дрогиран ама на теб все нещо ти е виновно сел€ко!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.