Проверка на Struma.com установи: От кого в Петрич отнема имущество за над 1 200 000 лв КПКОНПИ?!

26 януари 2021 15:35   8 коментара   29330 прочита


"Милионерите" 23-годишните Руслан и Жулиета - социално слаби, обитаващи социални жилища в ромския квартал на Петрич 

КПКОНПИ отнема имущество в размер на над 1200 000 лева на петричаните Жулиета Димитрова и Руслан Иванов. Завидното финансово състояние на петричаните провокира интереса ни. Проверка на Struma. com установи, че "милионерите", обект на КПКОНПИ всъщност са социално слаби, обитаващи социалните жилища на община Петрич в района на ромската махала.

Руслан Иванов и Жулиета Димитрова, която е свързано с него лице, имат дете, но нямат брак. Явно е, че става въпрос за финансова машинация и фиктивно прехвърляне на имущество на подобни хора, срещу нищожни пари. Ако наистина се отнема имущество на такава висока стойност от петричани, както съобщават от комисията, то освен посочените 2 лица, други със същите имена на територията на община Петрич няма, което означава, че комисията за отнемане на имущество, придобито по незаконен начин не може да вземе нищо от посочените две лица, които вероятно са използвани за прикриване на истинските богаташи.

Открихме в страната други хора с такива имена, но те нямат нищо общо с Петрич. Припомняме, че С решение на Окръжен съд-Благоевград се отнема незаконно придобито имущество в размер на 1 264 178. 83 лв. Искът на КПКОНПИ е уважен изцяло и в полза на държавата е отнето имущество от 23 годишния  Руслан Иванов и по-младата от него Жулиета Димитрова от Петрич – суми по сметки, суми по пазарна стойност на лек автомобил БМВ и от продажба на недвижим имот, както и парични средства от продажба на златни бижута, други благородни метали и монети. 

Проверката на КПКОНПИ за доходите на Руслан Иванов, е започнала след обвинителен акт от прокуратурата за данъчни престъпления – неплащане данъчни задължения в особено големи размери. 

Установени са значителни несъответствия в доходите на Иванов и Димитрова – като свързано с него лице, за което са предоставени доказателства пред съда. Няма открит законен източник на доходите от продажба на злато и благородни метали, нито е представено доказателство, че те са наследствени. 

Руслан Иванов не е упражнявал друга дейност по трудово правоотношение и няма регистрация като собственик или съдружник в търговско дружество, едноличен търговец или земеделски производител. За Жулиета Димитрова също не е установено наличие на трудово правоотношение и така източник на законни доходи. 

Петя Петрова 

8 коментара
26 Януари 2021 15:53 | Даго Духаш
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Ще вземат на босия цървулите! Жалка администрация от "калинки"...


26 Януари 2021 16:23 | р.радев
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

и на Томов гаджето Ники Нинджата прехвърли фирмите по същия начин, ама там гърбо е сериозен и няма раследване


26 Януари 2021 17:03 | МАЛЕ МАЛЕ
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

е нали за да ги настанят в общинско жилище подават декларации и се правят справки в имотен регистър, кой проспа милионерчетата и им даде общинско жилище, веднага да ги изгонят и го дадът на др. хора, които имат нужда...


26 Януари 2021 21:37 | ай сиктир
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

човеко си дължи над двеста иляди... човеко си знае оти дължи теа паре... човеко го боли уя... човеко е ром... ама не от Лом... а от Петрич... човеко живе-е-е као ЦАР у градо... "на босио цървулите" НИ СТА-А-А-А... понеж кажувате от нема ДЪРЖАВА... ся-я-я-я кат ..ИМА... пак ли е виновна ДЪРЖАВАТА..... дълбоконеуважаеми МЕСТНИ ПЛЕМЕННИ ЧЛЕНОВЕ... туй нещУ: ДЪРЖАВА-та е ВАШ-ту НЕЩ-тУ... жалите тоя ...жалите оноа... кога ки разберите от самички сте си виновни...


26 Януари 2021 21:40 | Сума на задълженията в лв
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

201187. 21


26 Януари 2021 21:44 | Сума на задълженията в лв
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ТД НА НАП-СОФИЯ


26 Януари 2021 22:21 | Очевидец
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

В мвр в момента работят едни кадри които не работят за благото на хората а точно обратното. Ще ви издам знания и факти които са не известни за повечето от вас, да не кажа за 98% от вас. В нашия гдбоп и дирекция вътрешна сигурност имат инструмент за идентифициране на човешките мисли, достатъчно е да имате просто телефон или лаптоп пред себе си. Хора които не са направили нищо биват подлагани на подслушване и на този инструмент за идентифициране на човешките мисли. В нашата държава не е така както казват, че съдия трябва да издаде разрешително за подслушване. Подслушват който си искат, неудобен човек на власта или на някой близък до власта. Познавам човек който е под пълен тормоз от тези същите, изтриват му хора от фейсбук приятелите, бива преследван от години без да е нарушиш закона. Харчат държавен ресурс към хора които не нарушават закона, а тези които нарушават закона са необезпокоявани. Говора, че тези виши полицаи са от най-високите етажи в МВР. Добре дошли в България.


27 Януари 2021 12:52 | Опа
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Той си живурка със жена му в Англия Лестър и не е на 37г Руслан
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар