Прокуратурата в Благоевград се самосезира по повод информация за полицейско насилие в Банско

24 януари 2022 17:50   4 коментара   6850 прочита


Районна прокуратура – Благоевград, Териториално отделение – Разлог, се самосезира по повод изнесена информация в средствата за масово осведомяване относно полицейско насилие в гр. Банско.

По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 131, ал. 1, т. 2, пр. 3, вр. чл. 130, ал. 1 от НК. Според първоначална информация, около 00,20 ч. на 23.01.2022 г., на ул. „България“ в гр. Банско, от страна на полицейски орган, при изпълнение на службата му, били нанесени удари на Р.С.

На пострадалия била причинена лека телесна повреда - временно разстройство на здравето, неопасно за живота. Разследването по досъдебното производство е възложено на следовател при Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура – Благоевград. Предстои извършване на съответните процесуално-следствени действия.


Още за: Банско   мъж   прокуратура   Още от: Крими

Принтирай статия
4 коментара
24 Януари 2022 21:10 | Чегърт
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Не мога да повярвам. Помня, че оправда полицаи, прикриващи Мартин Дебелия, че осъди Розалинда условно, защото нямала интерес, Ана децата умират от дрога и сродници и още и още. Пък трябва да се спомене, че чорбата умря не осъден. Корупция!


25 Януари 2022 09:37 | Закон
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

"лека телесна повреда - временно разстройство на здравето, неопасно за живота" според българския закон и съд ще рече дребно хулиганство, т. е нищо не е станало... разбирасе това важи само за обикновенните граждани! Заплахи за убийство и прочие също се вземат насериозно само ако се казвате Ива Митева... С едва 5. 5 милиона население не може да се справят или да нахранят свинете на власт, Държавна република Лайнария! Това е истината


25 Януари 2022 12:23 | 112
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

В Бл-дски окръг са се омотали като свински черва полицай, прокурори, адвокати. Не очаквайте справедливост и правосъдие от тези.


25 Януари 2022 13:05 | Факти
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

В съда и институциите тук работят само мошеници ! Не съществува човек, който дори и за миг ще им повярва, че ще направят нещо по въпроса.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар