Прокуратурата реши: Инвалидът Васил от Петрич, наръгал с нож жена си Невена, остава в ареста за опит за убийство

25 август 2019 10:44   6 коментара   21903 прочита


Прокуратурата взе решение и независимо от силно влошеното му здравословно състояние, остави в ареста за 72 часа, Васил Василев от Петрич, който вчера наръга на няколко места жената, с която живее Невена Тагова.

Васил е с повдигнато обвинение за опит за убийство. Лекарите в Сандански вчера оперираха Невена и днес тя е контактна, но опасността за живота и все още не е отминала. Кървавата касапница в дома на Васил и Невена от вчера е най-коментираната тема сред съседите им в южния град. Някой защитават Васил, който е трудно подвижен след претърпян инсулт, движи се с патерици, други пък са на страната на Невена, която добре се грижила за болния Васил.

Припомняме, че вчера около обяд Васил окървави Невена, след семеен скандал. Мотивът struma. com ви съобщи. Апартамент, който Васил не искал да прехвърли на Невена е в основата на честите им скандали. Пред съдия Васил разказал, че вчера скандалът им започнал от сутринта. Стигнало се до прехвърлянето на апартамента, Васил отново отказал да го прехвърли на Невена и тя озверяла.

Нахвърлила се върху него, започнала да го ругае и души и той при самозащита развъртял ножа, с дясната си ръка, тъй като лявата му страна е парализирана, вследствие на претърпян инсулт. Така Васил ранил опасно Невена, уплашил се и започнал да вика за помощ. Това е неговата версия. Въпреки болният му външен вид и цялата му безпомощност, прокуратурата не се смили, и той бе оставен в ареста. Очаквайте подробности.

П. Петрова

6 коментара
25 Август 2019 12:45 | П.Р
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Може да се карат, но да я наръга с нож няма оправдание за поведението му, това е опит за убийство!


25 Август 2019 15:00 | Друг
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

А тя съобрази ли се с това, че НЕеднократно ѝ е отказвано? Защо продължава да го тормози? Защо го души? Това не е ли "опит за убийство"? Опит за убийство е и постоянният психически тормоз на човек в неравностойно положение! Ами като го изхвърли, на ли този апартамент ще му послужи за обезпечаване да бъде приет в някое социално заведение! Че не е постъпил правилно-ДА! така е! Но човешкото търпение има граници. Късметлии са, че няма жертва все пак. Независимо дали единият или другият. Винаги от двама остава единият!


25 Август 2019 18:26 | Дани
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Този не е първия мъж на който посяга. Тая жена е аморална, която си заряза децата малки и се мотаеше с роми и гърци. Горкия човечец как му се е нахендрила.


26 Август 2019 04:59 | до Струма
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Фамилията на Невена е Тегова . Първо проверявайте и после пишете свободните си съчинения . Така дезинформирате читателите


26 Август 2019 09:01 | Убиец
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Аз като реша да убивам никога няма да викам за помощ. А той-човека отскубнал се от убийцата, която не успяла да го удуши е посегнал и той не знае към какво. Инвалидът е досегнал нож, но след първите отбранителни удари е прозрял какво е направил и започнал да вика за помощ. ТОВА ЛИ НАРИЧАТЕ "ОПИТ ЗА УБИЙСТВО"? Когато "убиецът" вика за помощ?! Е "НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА" !Или има убийство, там където има кръв, а ако беше удушен-нямаше да е убийство!


28 Август 2019 13:21 | ПЕТРИЧ ПЕТРИЧ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Не е вярно това, което пишете, тя се ГРИЖЕШЕ за Васил
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар