Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  
   –егистрац舫абравена парола

ѕрокуратурата реши: »нвалидът ¬асил от ѕетрич, наръгал с нож жена си Ќевена, остава в ареста за опит за убийство


25 август 2019 10:44  6 коментара   20384 прочитаѕрокуратурата взе решение и независимо от силно влошеното му здравословно състо€ние, остави в ареста за 72 часа, ¬асил ¬асилев от ѕетрич, който вчера наръга на н€колко места жената, с ко€то живее Ќевена “агова.

¬асил е с повдигнато обвинение за опит за убийство. Ћекарите в —андански вчера оперираха Ќевена и днес т€ е контактна, но опасността за живота и все още не е отминала.  ървавата касапница в дома на ¬асил и Ќевена от вчера е най-коментираната тема сред съседите им в южни€ град. Ќ€кой защитават ¬асил, който е трудно подвижен след претърп€н инсулт, движи се с патерици, други пък са на страната на Ќевена, ко€то добре се грижила за болни€ ¬асил.

ѕрипомн€ме, че вчера около об€д ¬асил окървави Ќевена, след семеен скандал. ћотивът struma. com ви съобщи. јпартамент, който ¬асил не искал да прехвърли на Ќевена е в основата на честите им скандали. ѕред съди€ ¬асил разказал, че вчера скандалът им започнал от сутринта. —тигнало се до прехвърл€нето на апартамента, ¬асил отново отказал да го прехвърли на Ќевена и т€ озвер€ла.

Ќахвърлила се върху него, започнала да го ругае и души и той при самозащита развърт€л ножа, с д€сната си ръка, тъй като л€вата му страна е парализирана, вследствие на претърп€н инсулт. “ака ¬асил ранил опасно Ќевена, уплашил се и започнал да вика за помощ. “ова е неговата верси€. ¬ъпреки болни€т му външен вид и ц€лата му безпомощност, прокуратурата не се смили, и той бе оставен в ареста. ќчаквайте подробности.

ѕ. ѕетрова

ќще за: прокуратура  решение  ¬асил ¬асилев ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


6 коментара

25 август 2019 12:45 | ѕ.–
ќценка:
1
 (
5
 гласа)

ћоже да се карат, но да € наръга с нож н€ма оправдание за поведението му, това е опит за убийство!


25 август 2019 15:00 | ƒруг
ќценка:
13
 (
13
 гласа)

ј т€ съобрази ли се с това, че Ќ≈еднократно ѝ е отказвано? «ащо продължава да го тормози? «ащо го души? “ова не е ли "опит за убийство"? ќпит за убийство е и посто€нни€т психически тормоз на човек в неравностойно положение! јми като го изхвърли, на ли този апартамент ще му послужи за обезпечаване да бъде приет в н€кое социално заведение! „е не е постъпил правилно-ƒј! така е! Ќо човешкото търпение има граници.  ъсметлии са, че н€ма жертва все пак. Ќезависимо дали едини€т или други€т. ¬инаги от двама остава едини€т!


25 август 2019 18:26 | ƒани
ќценка:
3
 (
5
 гласа)

“ози не е първи€ мъж на който пос€га. “а€ жена е аморална, ко€то си зар€за децата малки и се мотаеше с роми и гърци. √орки€ човечец как му се е нахендрила.


26 август 2019 04:59 | до —трума
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

‘амили€та на Ќевена е “егова . ѕърво провер€вайте и после пишете свободните си съчинени€ . “ака дезинформирате читателите


26 август 2019 09:01 | ”биец
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

јз като реша да убивам никога н€ма да викам за помощ. ј той-човека отскубнал се от убийцата, ко€то не усп€ла да го удуши е посегнал и той не знае към какво. »нвалидът е досегнал нож, но след първите отбранителни удари е прозр€л какво е направил и започнал да вика за помощ. “ќ¬ј Ћ» Ќј–»„ј“≈ "ќѕ»“ «ј ”Ѕ»…—“¬ќ"?  огато "убиецът" вика за помощ?! ≈ "Ќяћј “ј ј¬ј ƒЏ–∆ј¬ј" !»ли има убийство, там където има кръв, а ако беше удушен-н€маше да е убийство!


28 август 2019 13:21 | ѕ≈“–»„ ѕ≈“–»„
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

Ќе е в€рно това, което пишете, т€ се √–»∆≈Ў≈ за ¬асил
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.