Ќовините на югозападна Ѕългари€
”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо
   –егистрац舫абравена парола

ѕрокуратурата предаде на съд санданчанина »ван “ерзийски - ¬еждата, обвинени€та са много


16 ноември 2019 10:30  2 коментара   8687 прочита–айонна прокуратура – —андански е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу »ван “ерзийски за извършени от него н€колко престъплени€ – незаконно държане на високо рискови вещества, умишлено повреждане на чужда движима вещ, хулиганство, съпроводено със съпротива срещу органите на властта и отправ€не на закани с убийство.

ќбвин€еми€т “ерзийски, по пр€кор ¬еждата, имал сключен граждански брак с –озали€ “ерзийска и две малолетни деца. ѕървоначално отношени€та между двамата съпрузи били изключително добри. ¬последствие, през л€тото на 2018 г. – мъжът започнал често да употреб€ва различни по вид наркотични вещества. ¬ резултат на това станал раздразнителен, избухлив, импулсивен, емоционално нестабилен, безпричинно агресивен и гневен. “ова му поведение постепенно довело до влошаване на отношението му към неговата съпруга и близките й.

«имата на 2018 г. семейството живеело в апартамент на ул. „ѕърви май“ в гр. —андански. —ъщевременно обвин€еми€т разполагал с ключ и за съседни€ апартамент на същи€ етаж, използван за съхранение на различни вещи. —лед като »ван се снабдил за лична употреба с коноп (марихуана) и амфетамин, заедно с притежаваното от него значително количество анаболни стероиди ги скрил в този имот. ѕо този начин държаните от него наркотици винаги били на негово разположение.

¬ късни€ следобед на 13.12.2018 г. обвин€еми€т “ерзийски безпричинно се скарал със съпругата си, обиждал € и отправил към не€ закана за извършване на убийство с думите: „ўе те уби€, ще уби€ всички, ц€лото ти семейство, майка ти, баща ти, двете ти сестри и техните семейства, както и децата ни“. »зплашена, жената нищо не му отговорила и останала на м€сто вцепенена от страх в семейното им жилище.

ѕрез следващи€ ден, по време на пътуване до —офи€, мъжът многократно се обаждал на съпругата си по телефон и отново отправ€л към не€ обиди и закани за убийство: „ўе ви нарежа на парчета, ще ви уби€ и изкор숓.

Ќ€колко дни по-късно това се повторило и –озали€ заедно с децата отишла да пренощува при родителите си в дома им в —андански. —лед като не открил съпругата си в семейното им жилище, обвин€еми€т “ерзийски незабавно отишъл до къщата на нейните родители на ул. „—лав€нка“. ¬ състо€ние на силно раздразнение, предизвикано от употреба на наркотични вещества и анаболи, обвин€еми€ произвел н€колко изстрела с притежавани€ от него газов пистолет марка „GAP“. —лед това, чрез нанас€не на удари с ръце и крака, повредил товарен автомобил м. „–ено  анго” и лек автомобил м. „ќпел”, собственост на тъста му – счупил стъкло, фарове, огънал предни€ капак.

«а случилото се били уведомени органите на –”ѕ гр. —андански, които след н€колко минути пристигнали на м€сто. ѕрез това време обаче ¬еждата изб€гал от местопроизшествието, но по-късно бил задържан. ѕредставителите на реда извършили претърсване на семейното и съседното жилище и иззели държаните от »ван наркотици – коноп (марихуана) и амфетамин.

ћеждувременно, в първите часове на 18.12.2018 г., обвин€еми€т “ерзисйки бил отведен в сградата на –”ѕ гр. —андански, където изпаднал в агресивно и раздразнително настроение. ћъжът оказал €ростна съпротива на полицейските служители. ¬икайки на висок глас, отправ€л обидни думи и заплахи към т€х и за€вил, че ако бъде задържан ще разбие главата си в стената и ще се самоубие. Ќа обвин€еми€ били сложени белезници и впоследствие той бил настанен в помещение за задържане на лица в сградата на полицейското управление.

ѕредстои наказателното производство срещу »ван “ерзийски да продължи в съда.

√. √еоргиев

 ќще от:  рими
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

16 ноември 2019 11:54 | ѕайнер
ќценка:
1
 (
5
 гласа)

“ова момче когато дойде в —андански си беше много съвестно, но –оза ц€л живот си е била лека жена.


18 ноември 2019 13:16 | ƒабаецс
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

«ащо триеш коментари
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.