Престъпление или нещастен случай! Мистериозна смърт на 41-годишна от Разлог вкара съпруга и зад решетките! Убиец ли е Дончо?!

30 декември 2020 13:55   1 коментар   17056 прочита


Прокуратура и полиция изясняват инцидент станал около 18 часа на 26-и декември 

Престъпление или нещастен случай, е смъртта на 41 годишната Бистра Георгиева от Разлог, издъхнала внезапно на 26-и декември, пред очите на снаха си?. Това е въпросът, който изясняват в момента полицаи и прокурори. Случаят вдигна на крак разложката полиция около 18 часа на 26-и, след като съседи на семейството разбрали за смъртта на жената.

Сред хората се носеха легенди, че Бистра е убита от мъжа си. Полицаите обаче отрекоха тази версия и твърдяха, че жената е паднала на плочките до мивката, глътнала си е езика и е издъхнала. Предположиха, че е инфаркт, заради нейни сърдечни проблеми, а и снахата на Бистра, твърдяла, че върху нея насилие не е упражнявано.

В последствие стана ясно, че преди да и прилошее, между нея и съпруга и, Дончо Младенов, популярен пияница и побойник, е имало семеен скандал. Поредният във фамилията ,известна с непрекъснатите се крамоли,които Дончо предизвиквал . Днес прокуратурата излезе с официално съобщение, че съпругът Дончо е обвинен в причиняване на смърт по непредпазливост., обвинението е по чл. 122 от НК. Прокурорът твърди това, след като аутопсията на Бистра установи кръвоизливи отзад в главата и счупен прешлен.

Т. е предлолага се, че е нанесен удар с твърд предмет върху жената. Не се изключва обаче кръвоизливите да са от падането върху плочките. Нищо категорично не се знае, докато съдебният лекар не излезе с подробно медицинско заключение за смъртта на жената. А дотогава съпругът Дончо ще остане в ареста, където бе вкаран в късния следобед вчера. Очаквайте подробности. 
Петя Петрова 

1 коментар
30 Декември 2020 17:53 | Case closed
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

"популярен пияница и побойник" ..
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар