Пребиха Юлиян Ризов в Благоевград, майка му го откри в безпомощно състояние

02 декември 2019 10:48   4 коментара   59315 прочита


Скандално известният благоевградчанин Юлиян Ризов, наркодилър и наркозависим бе намерен в безпомощно състояние в близост до дома си снощи. Открила го майка му, извикана от познати, които видели Ризов на земята окървавен.

На място пристигнал екип на полицията. При първоначалните разпити Юлиян разказал, че е бил нападнат от непознати и е ограбен, в последствие обаче признанията му се пропукали и май версията грабеж ще отпадне, съобщават криминалисти.

Какво се е случило и кой е бил Ризов се изяснява. Най-вероятно става въпрос за дългове, свързани с наркотиците. Ризов е стар познайник на ченгетата и е сред активния кримиконтингент, осъждан е за разпространение на дрога.

П. Иванов

4 коментара
03 Декември 2019 07:23 | Зарзавата
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Струма защо занимавате обществото с един плазмодий, наркоман и затворник, който през целия си живот до момента или е в затвора или краде. Нищо полезно не е дал за обществото.


03 Декември 2019 09:57 | Ирония
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

Пич какво очакваш, то и Струма не е дала нищо на обществото. Драскат измишльотини, които няма как да са по-далеч от истината. Айде иди по града и разправай, че работиш репортер в Струма да видиш как ще те намерят много по-зле от тоя!


06 Декември 2019 01:49 | Жената
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Абе тая майка му не е уред, а ти Малчо (Юляне) земи се свести и не занимавай полицията, направи проблеми на сума ти хора заради твойте простотии, много добре знаеш как се надруса като куче и припадна и хората за да те свестят те спукаха от шамари в опит да те съвземат да не умреш (което не е било правилно не е трябвало чак така да те удрят) и после си падал докато се прибереш до вас сто пъти е за тва си такъв подут и кървясъл и ти много добре знаеш и чак лъжеш полиция и хора, че са те били и ограбили как пък си ги съчини тея глупости, заради твойте измишльотини сега замеси и пострадаха други хора където нямат общо, ти се друсаш до припадък пък после друг ти е виновен. Като оздравееш май пак ще те набият щом правиш такива мизерни на хората.


02 Февруари 2020 09:15 | ��
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Егати коментарите. Полицията би трябвало да гони наистина наркодилърите. А след смъртта на майката Юлиан остава изцяло обществен проблем. Никои не е застрахован. Би трябвало още в началото други. мерки.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар