Потресаваща гавра в Благоевград: Пиян 17- годишен ученик напада 15 г. момче, бие го зверски и го влачи по улиците, хвърля го в контейнер за смет, търси му пари

21 октомври 2020 09:55   8 коментара   33908 прочита


След като не открил портфейла, побойникът К.Л. откраднал   телефона му ..   

Непълнолетен ученик се изправя пред съда за страшна гавра с 15- годишно момче. Районна прокуратура – Благоевград е повдигнала обвинение на седемнадесетгодишния К. Л. с внесения в съда обвинителен акт за извършено от него тежко престъпление  

 Около 22 ч. на 14. 02. 2020 г. обвиняемият Л. се срещнал в центъра на Благоевград с приятели. Заедно отишли в централната градска градина, където изпили бутилка вино. Продължили да консумират алкохол, обикаляйки през следващите часове няколко заведения – пицария, бар, дискотеки. В последното не били допуснати и около 2 ч. през нощта се насочили към закусвалня. 

 Забелязали излизащия от там С. Д. (на 15 години). Обвиняемият го извикал по груб начин, но момчето не му обърнало внимание. Тогава К. Л. се затичал след него и въпреки опитите му да се укрие, успял да го настигне в района на заведение „Русалка“. Нахвърлил се върху него, като започнал да му нанася удари с юмруци в областта на лицето. Другите също се намесили в побоя. След това К. Л. хванал пострадалия за якето и му заповядал да върви напред в посока към МОЛ „Ларго“. 

На паркинга пред търговския център обвиняемият отново нападнал С. Д. с юмруци, след което го вдигнал и го хвърлил в пластмасов контейнер за смет. Казал му да даде всичките пари и документи, които има в него. Пострадалият му отговорил, че няма, като в същото време успял да пусне портфейла си с документи в контейнера и да излезе от него. 

Упражняваният от К. Л. тормоз продължил и докато вървели по улица „Васил Мечкуевски“. На входа на една от къщите непълнолетният ученик нанесъл поредния побой на пострадалия, след което отнел телефона му. 

Не след дълго на място дошли полицаи, които поискали обяснения от присъстващите. Отнетата вещ била върната на С. Д. 

С помощта на служителите на реда пострадалият намерил портфейла си в контейнера, след което бил закаран и прегледан в Спешния център, а впоследствие настанен в помещение за предоставяне на полицейска закрила. 

 Предстои наказателното производство срещу обвиняемия Л. за извършения от него грабеж да продължи в съда. 

Седемнадесетгодишен ученик е предаден на съд за грабеж на телефон в гр. Благоевград 

П. Попов 

 

  

8 коментара
21 Октомври 2020 10:24 | A
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

георги тозев да пасе кози ангария в полза на родината


21 Октомври 2020 11:24 | gospodin golem kur
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

malak bezgrabna4en piko4 pil 100 grama vino i mu do6la sili4kata da nabie 15 godi6noto mom4e
dano go osudqt i da se nau4i


21 Октомври 2020 11:53 | Аз
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Има късмет че не съм бил аз там


21 Октомври 2020 12:55 | Джон
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Мърша долна, ако аз съм Бащата това момче, ще го намеря този гамен и ще го правя жена с най-големият вибратор на пазара!


21 Октомври 2020 15:37 | krum
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

za sajelenie tova e bl grad groznite gledki se povtarqt vsqka vecher


21 Октомври 2020 16:58 | очевидец
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

А иначе с маски по улиците...


21 Октомври 2020 22:25 | Въпрос
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

С какъв акъл махнаха ТВУ? ... магистралата ли е по-важна ? къщите за гости ли са по-важни?


22 Октомври 2020 09:55 | Маркера
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Какво правят непълнолетни по улиците след полунощ?! Кой им продава вино ? Дайте имената на родителите им, като се крият имената на непълнолетните. Можеше и да го нае. б. е при контейнерите. Никакъв контрол. Децата на българите са безпризорни.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар