Поредният вандалски акт възмути петричани

28 август 2020 16:17   3 коментара   10770 прочита


Тази сутрин градинският шах на площад „Македония“ осъмна с потрошени фигури. Придобивката, която радваше и печелеше вниманието на подрастващите, беше поставена преди две години и досега запазена. Днес всички шахматни фигури са прекършени на две и захвърлени в близките тревни площи. Ще бъдат установени извършителите на грозната постъпка, тъй като в района има монтирано видеонаблюдение.

Записите ще бъдат предоставени на РУ „Полиция“ за предприемане на действия спрямо лицата, посегнали на общинска собственост. Припомняме, че само преди месеци младежи унищожиха и елементи в градинката до жп гарата, но благодарение на видеокамерите в обекта извършителите бяха установени. Община Петрич ще поднови комплекта за шах на открито в градинката при паметник „Загинали за Родината“ и благодари на гражданите, които изразиха своята нетърпимост към подобни действия в социалните мрежи и подадоха сигнала.

Призоваваме всеки гражданин да има съзнание за опазване на придобивките на обществени места и да проявява нетърпимост към деяния, които водят до тяхното опустошаване. Неоправдани са разходите за възстановяване на подобни щети!


Още за: вандали   акт   петричани   Още от: Крими

Принтирай статия
3 коментара
29 Август 2020 14:02 | ТАНЯ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Аз предлагам да не си разхождат кучетата там, във въпросната градинка


29 Август 2020 17:53 | 222
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

porednata glupsat na tapite kafali


30 Август 2020 19:04 | Стефанов
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

А аз предлагам, когато ги хванат тия серсеми наказанието им да е да играят ролята на шахматни фигури в най-големата жега...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар