Педофил застана пред съда! 51-годишен блудства с 13-г. момиче в Благоевград, заснел гаврата и показвал видеоклипа!

11 юни 2019 11:52   2 коментара   18211 прочита


За да измият срама, родителите и я омъжили, а днес на 14, тя е майка на първото си дете..

Разпоредително заседание по дело за блудство се проведе днес в Районен съд Благоевград. Случаят е от преди година, когато 51-годишният благоевградчанин Б. Ризов извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори половото си желание без съвкупление с 13-годишно момиче.

Перверзникът използвал мобилен апарат и създал порнографски видеоклип, изобразяващ реалните блудствени действия с участието на детето. Случката се разиграла в дома на Ризов в ромската махала в областния град. След преживяното и заради клюките, които плъзнали из махалата, се наложило родителите на момичето да я омъжат, за да затворят устите на хората и да измият срама, разказа майката на жертвата пред struma.com.

Днес момичето не се яви в съдебна зала, тъй като едва преди няколко дни е родила първото си дете. "Беше добра ученичка. Сега вместо да си играе с кукли, ще си играе с бебе!", проплака младата баба. Бойко Ризов бе доведен в съдебна зала от затвора в Бобов дол, където е задържан. Мярката му остана непроменена. Предстои да бъдат изслушани свидетели, експерти, както и да се изгледа скандалния видеоклип, който Ризов заснел.

Следващото заседание ще бъде разгледано при закрити врата, тъй като ще бъдат представени подробности от интимния живот на страните по делото. Към момента жертвата вече е навършила 14 години, но не желае да се явява в съда и е представлявана от майка си и баба си.

П. Пенева


Още за: заседание   дело   съд   Още от: Крими

Принтирай статия
2 коментара
11 Юни 2019 18:35 | 11
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

А тоя за когото са я омъжили и я е забременил защо не го съдят.


20 Юни 2019 01:19 | ...
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Може би е забременяла от него, но не става ясно.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар