Педофил на съд за блудство с 12-годишно момиче в Петрич

23 август 2019 09:35   8 коментара   11571 прочита


Районна прокуратура – Петрич е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Р.Г. (на 38 години) за извършено от него престъпление по чл. 149, ал. 1, пр. 1 от НК.

На 07.05.2019 г. обвиняемият Г. бил в гр. Петрич по работа, като се придвижвал из града с управляван от него служебен автомобил. В района на кръстовището на ул. „Свобода“ и ул. „Папульо“ той забелязал минаващо момиче (на 12 години) и през прозореца на колата го извикал да се приближи, като попитал за местонахождението на магазин „Рай“.

Малолетната обяснила на Г. как да стигне до въпросния търговски обект, след което всеки продължил по пътя си. На друго кръстовище обаче той спрял автомобила и клекнал до него. В момент, когато момичето преминавало покрай него, той го спрял и попитал дали може да се качи при него в автомобила и да му покаже къде се намира магазина. Обещал й, че ще я върне обратно на същото място.

Детето решило да му помогне и доверявайки му се, седнало на предната дясна седалка на автомобила до шофьора. Започнало за пореден път да му обяснява посоката към магазина. На свой ред обвиняемият попитал ученичката за възрастта й, направил й комплимент за външността. Междувременно тя видяла своята приятелка през отворения прозорец на вратата на автомобила, извикала я и й казала да я изчака. Помолила обвиняемия да спре, за да слезе, но той продължил. Докато шофирал, Р.Г. опипал момичето, с което целял да възбуди полово желание без съвкупление. Детето се уплашило от действията му и възползвайки се от факта, че мъжът шофира бавно, успяло да отвори врата и слязло от автомобила в движение. Веднага се затичало по тротоара към сградата на „Овергаз“ при приятелката си.

След като се прибрала ученичката разказала на родителите си за случилото се, като баща й депозирал жалба в РУ Петрич.

В хода на производството по делото от видеозаписи в района бил установен автомобилът и проведен разпит с управителя на дружеството - собственик на превозното средство. Действителният ползвател на МПС във въпросния ден бил установен. За изясняване на всички факти и обстоятелства било извършено разпознаване от малолетната на извършителя на деянието Р.Г.

Предстои делото да продължи в съда.

П. Попов


Още за: съд   престъпление   кръстовище   Още от: Крими

Принтирай статия
8 коментара
23 Август 2019 09:57 | Един друг
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Живея в този район.. как не съм го мернал тоя мишкар да му натроша главата.


23 Август 2019 10:33 | адфдф
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Наказанието му да бъде да му кажат името и да му качат снимка в Струма !
Това е достатъчно !
Другото от нас


23 Август 2019 14:25 | 222444
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Като хванете някой употребил алкохол пишете подробно а за тоя само първите букви всички сте много жалки


23 Август 2019 21:43 | Чуй ме
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Пише му името и снимка да го вида тоя


23 Август 2019 23:48 | Катето
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Р. Г. може да Румен Росен Радослав а Г може да е Георгиев Григоров Ганчев. Лесно може да се открие щото сигурно има връзка с Магазин Рай. 38 годишен. Е, питайте.


24 Август 2019 13:27 | Гошо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Дайте имената на това копеле да го кастрирам защо колелетата от струма не дадат снимка и имената защо само да го покажат писна им на хората
Вече дано го разбера


29 Август 2019 17:33 | Анонимен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Боклуци. На тая цялото семейство (извинявам се за израза) са ПАРТАЛИ. Колко пъти съм я.... Тия така си изкарват паричките. БОКЛУЦИИ


01 Септември 2019 15:09 | Ооооо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Умрели кучета. Дано господ да ви накаже. Защо лъжете. Това го е разказала оная пикла. Еми защо не питате и него. Нали има видеозаписи нали така е била открита колата. Еми покажете ги тези видеозаписи та да видим дали е същото както разказва тая пикла. Баща и я пуска на ляво и дясно и момчето не е искало да си плати и сега си измислят истории, защото не си е взела парите за програмата. Дайте записите да видим какво прави тази пача.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар