Отвлечен ли е дупничанинът Янек след конфликт с гард номер 1 на Братя Галеви?

04 август 2020 16:16   1 коментар   16741 прочита


Обявен е за издирване на 1 август, малко повече от 24 часа след изчезването му от паркинга пред блока, в който живее

Притеснителен сигнал за изчезването на 43-годишния Янек Миланов от Дупница изпратиха негови близки до редакцията на Флагман.бг. Те се свързаха с репортер на медията, пред когото разказаха какво се е случило с Янек последния път, когато е видян от свой познат. Роднините твърдят, че Янек Миланов е имал конфликт с гард номер 1 на Братя Галеви - Васил Капланов - Каплата, заради жена.

„Действието се развива на територията на град Дупница в ж. к. „Бистрица“. В четвъртък 31 юли, малко след 11.00 вечерта, лицето Васил Капланов, известен като един от хората на Братя Галеви, идва със собствения си автомобил пред блока, където живее Янек Миланов. Янек се качва в автомобила при Васил Капланов и от тогава е в неизвестност, малко след това  и телефонът му е изключен. Янек Миланов е споделил с близки, че имат уговорка с Капланов да се срещнат, за да разрешат конфликта.

В Дупница се говори, че Янек Миланов е имал личен конфликт с Васил Капланов, свързан с жената на Капланов – Петя, с която преди време имали отношения“, съобщават близките на Янек пред репортер.

На 1 август, малко повече от 24 часа след изчезването на Янек Миланов и след стотици неуспешни опити да се свържат с него, близките подават сигнал в полицията и в момента оперативна група издирва изчезналия Янек Миланов.

 


Още за: Дупница   гард   Галеви   капланов   Още от: Крими

Принтирай статия
1 коментар
06 Август 2020 15:56 | Оперативна група
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Не чадър, а направо дъждобран ..
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар