Отложиха дело с висок обществен интерес! Продавачът на ракията-убиец - Тайфи Мекльов отново в Окръжен съд Благоевград!

03 юли 2019 11:22   4 коментара   7942 прочита


Заседание по дело с висок обществен интерес се състоя преди минути в Окръжен съд Благоевград. Делото е срещу бизнесмена от Якоруда Тайфи Мекльов, обвинен за продажба на фалшива ракия, убила 6 човека през 2015г. По време на Коледните празници, мъжете пили от алкохола убиец, като твърденията бяха, че той е закупен именно от Тайфи Мекльов.

6 починаха след натравяне, а още 8 се разминаха със смъртта. Днес в Окръжен съд трябваше да бъдат разпитани свидетели по делото, а вещи лица да дадат своите становища. Делото обаче бе отложено поради неявяването им. Съдийският състав, начело със съдия М. Коцева назначи и допълнителна съдебно-медицинска експертиза по искане на прокурор Мадолев.

Припомняме, че безпрецедентният случай, който разтърси България през 2015-година стана по време на коледните празници. Мъжете пили от ракията, за която се твърди, че е купена от Мекльов, били на „свинска сватба“ и един по един попадаха в болница, поразени от метиловия алкохол в питието. 6ма умряха в болница, а още 8 се лекуваха с дни от пораженията. Такава масова смърт регионът не помни. Делото е изключително тежко и обемно заради големия брой граждански ищци свидетели, които трябва да бъдат разпитани.

Г. Георгиев


Още за: съд   дело   Тайфи Мекльов   Още от: Крими

Принтирай статия
4 коментара
03 Юли 2019 15:37 | tyo
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Кое му е тежкото на делото? Та било па и много обемно


04 Юли 2019 14:43 | без име
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Дано изгние в затвора тоя мръсник долен


04 Юли 2019 15:13 | до кога ще влачите...
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ето затова всички сме наясно, че правосъдието ни е като болно от Даун! Неадекватно и толкова бавно и тъпо-хилещо се, че след като приключи едно дело имаш чувството че е кривосъдие, а не правосъдие. С години се точат дела, които са си просто за месец приключване. А некадърните прависти, често с купени дипломи или завършили с протекции, защото у нас вече юристи има с лопати да ги ринеш, се изживяват като непогрешими и раздаващи Божие правосъдие. Преди време ползвах услугите на жена нотариус до детска градина №1 зад съда в Благоевград, която имаше вид на тъпа селянка с огромно самочувствие... дори не помня името и. Беше облечена като чалга певица и ме гледаше сякаш съм най-невзрачното същество на света. Наложи се да ползвам друг нотариус, защото беше сгрешила документа ми. Куха лейка! но с огромно самочувствие! пък и грозна


05 Юли 2019 22:42 | Ivo
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Nemojahte da go butnete mnogo pyti i sa nqma da go butnete stoi mnogo silen chovek zad nego maikavi deba i pomiqrite.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар