Откриха голяма Биткойн ферма в Кюстендилско, собствениците крали ток, арестуваха ги

12 август 2020 10:14   4 коментара   12457 прочита


Служители на РУ Кюстендил вчера са открили „Ферма за добив на крипто валута“ в града. Те трябвало да окажат съдействие на електроразпределително дружество при влизане в обект, неправомерно присъединен към електроразпределителната мрежа.

В обекта е установено оборудване на значима стойност. В помещението са установени двама мъже от столицата – на 38 и на 31 години. Те са наематели на обекта. Последвали са процесуални действия в още 2 обекта – в Кюстендил и в с. Ваксево. Обектите са наети също от двамата мъже – в единия е започнало оборудване, а в другия обект подготовка за осъществяване на тази дейност.

Двамата мъже са задържани с полицейска заповед за 24 часа. По случая е започнато досъдебно производство под прякото ръководство на РП – Кюстендил, назначени са множество експертизи.

С. Стоянов


Още за: ферма   ток   арест   Още от: Крими

Принтирай статия
4 коментара
12 Август 2020 11:27 | ГОШО
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

БРАВО МОМЧЕТА


12 Август 2020 13:43 | Гого
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Така и на туричка черква работят в тази зграда почиваха хора сега няма почивна станция нека работят измамниците


12 Август 2020 19:38 | Пешо
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Да бе Гого ти нали колко пъти те върнаха измамниците да не нощуваш там ....
Или само ЗЛОБА и бръщолевене на глупости
Нещо май ти бърка някъде надълбоко.....
Нямаш си работа и само бръщолевиш глупости . Ходи им кажи да си заминават измамниците да ти освободят района да се развиваш спокойно.
Или по точно ... (БЯГАЙ ЛЯГАЙ на туричка ) нали ги уважаваш хората безплатно ще нощуваш предполагам и те теб уважават също


12 Август 2020 21:08 | Тцтц
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Обработват данните изтичащи от мобилни устройства за чичо сам и дори не могат да си платят тока. Безплатна компютърна мощ за сметка на гражданите ...да ни е честито, очаквайте надбавки
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар