Откраднатото от полицията бяло БМВ Х5 се оказа на румънец

04 август 2010 00:18   22 коментара   19215 прочита
М. Кръстева
М. Кръстева


М. Кръстева

Задигат го, докато почива на Златни пясъци

Бялото БМВ Х5, откраднато от двора на полицията в Дупница, след като бе управлявано от дъщерята на доскорошен полицай Моника Кръстева, се оказа собственост на румънски гражданин. Скъпото возило за 150 000 лева е откраднато от курорта Златни пясъци, където румънският му собственик почивал. Първоначално за собственик бе обявен германец от Мюнхен, както го представил на явилия се доброволно в полицията приятел на Моника - строителен предприемач. Представените от него документи за БМВ-то са били вероятно фалшиви. Столичанинът, ползвател на автомобила, отново е призован в полицията. Очаква се да бъде задържан с прокурорско разпореждане. Автомобилът е прехвърлен на негово име чрез договор за ползване от трето лице в Германия, което всъщност не съществува.

Разследването продължава. В двора на РПУ - Дупница има още две БМВ Х5 за по 150 000 лева, собственост на дупничани, чиито имена полицията отказва да съобщи, тъй като колите са обект на престъпления, които се разследват.

22 коментара
04 Август 2010 05:02 | Пешо
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

Ха сега каква стана тая работа... Отмъщавали на кофтито, мразели го,постановка му направили.... Вярно ама постановката е от дръгливата му мръдлеста дъщеря... Да би мирно седяло не би чудо видяло... Щял да съди,да си търси правата... Като какъв... най вероятно като бивш чиновник-полицай, чиято дъщеря е забъркана в кражбата на скъпото возило,ккоето според някои дупнишки дупета "специалисти" го ползваше за да не ходи пеши.... Та всичката му работа на кофтито е такава...и като полицай,вечно чуствуващ се като неоценен... А сега излиза, като такъв и в семейството си... Възпитавал, ама с ефект нулев... Едно време писах неслучайно че децата са огледален образ на родителите си... А пък народа го е казал още по-точно... "Крушата не пада по далече от дървото"... Вярно кофти,но все някой трябва да му отвори очите...Та то стана модерно, децата на местни бивши и настоящи "КОЙ СЪМ АЗ" да се набъркват във криминални истории /кражби, дрога, побоища/... Явно така са възпитавани цели считащи се за "елита


04 Август 2010 06:24 | Иван
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Заради откраднатия джип на руменъца избухна грандиозен скандал и се получи отлив на румънски туристи от българското черноморие . Ако съм на мястото на комплекс Златни пясъци бих следил с интерес развитието на случая с бялото БМВ и като се открие крадеца му..... ;)


04 Август 2010 06:58 | някой
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Да си отварят омите за другиге 2 БМВ-та, че беше гооолям резил.


04 Август 2010 08:51 | анализатор
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

А бе никой не пише как са регистрирани тези коли в КАТ - явно милиционерите на Цвъцко Цвъцканов са "ангелчета"


04 Август 2010 13:53 | Анета
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Изводът е един: Деца,не се доверявайте на богатити! Много вероятно е в българските условия да попаднете на измамници!


04 Август 2010 14:14 | До 13
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Тя ще се оправи, наистина, но ти никога няма да се научиш да пишеш.


04 Август 2010 15:46 | ______
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Пак тъпи постановки! Един месец разследват и накрая откриха че било крадено! хахаха, на кой ги разправяте тези....ако наистина беше крадено за 5 минути да е излязло! Измислили куките историята с румънеца защото знаят че никога няма да дойде да свидетелства в Дупница и ще си го карат с години...а и другите БМВ-та - лизингови коли отнели за "проверка" и вече месец собственниците им чакат! Каква е тая проверка, кой лъжат.... за 2 минути става, въпреки че е малоумие да проверяваш лизингова кола, та тя си е на банката, не на този който я ползва. Защо не съберат 20-годишните катраници на обикновенните хора, а само най хубавите коли подбират уж за проверка? Тази лудост ще бръкне в джоба на всички дупничани, а и сигурно до Страсбург ще се стигне, и до солени глоби за страната, ама нали няма да режат заплатите в кат , а пенсионерите ще останат без пенсии, та не им пука...


04 Август 2010 16:10 | До nik
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Той е искал да каже "Ама,че грозната история", но тъй като е малограмотен циганин не са му стигнали думите и буквите. Простете му невежеството, моля.


04 Август 2010 17:10 | ДО ------
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Абсолютно си прав колега. Отново се хвъля прах в очите на обикновените отрудени хорица.Проверката се извършва за мах.3 дни. Колата е произведена в Европа,а не в Конго. Нека Кюстендилския началник КАТ да излезе пред камерата на Рила Тв най малко и обясни случая. Няма да го стори,защото алкохола е умопомрачил и без това полупразните им глави,пък е активния сезон за приготвяне на "зимнината", така, че... В РПУ Дупница един ГОЛФ 5 престоя близо 2год. и в крайна сметка пак го върнаха на собственика. Ако той засъди МВР за пропуснати ползи какво ли ще реши съда??? И децата знаят отговора, но това е КЮСТЕНДИЛСКА област. СРАМ. НЕЩАСТИЕ. ШУРОБАДЖАНАЩИНА.


04 Август 2010 18:30 | хахаха
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Ох, още ли с това подобие на Мики Маус ни занимавате! Ама сменете я тази снимка най-накрая... Омръзна ни!


04 Август 2010 19:08 | Пешо
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

Само хора които никога , ама никога не са били дори Жалбоподатели, могат да коментират че за три дни се прави проверка за автомобил... Как си я само представят.... Сядаш зад компютъра,влизаш в масива за крадени коли и проверката е направена.... Абе тарикати неуки, обикновенна писмена Молба не може за три дни да се обработи.... Един ден престои в деловодството,на другия ден Началника на РПУ я парафира до съотфетният Началник група, на следващият ден я парафира до прекият изпълнител... А и той ако не я вземе същият ден от деловодството, където му се връчва срещу подпис.... Колко дни станаха, загубих бройката на дните.... И след бег поглед върху преписката, ако предцени че не е толкова важна, изпълнителят я оставя да престои няколко дни... основавайки се на субективен, организационен или от друго естество фактор... Ако не ми вярвате на мен питайте кофтито, който е с огромен чиновническо- полицейски опит, сега пенсионер -пазач в банка.... Така че браво за ранното откриване на автомобила..


04 Август 2010 20:11 | @(-_-)@
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Пешко,ти не спиш ли бе, след поредната нощ в магазина. Навярно като си си бил в Дупница, някой е оправял жена ти. Ха сега може да се оплачеш и от Вуковски, Кимбата, В.Николов и мн.мн. други.


04 Август 2010 21:18 | 777
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

В България има регистър на крадените коли. Х5-ци има 10-тина, нито една бяла последен модел. Проверката е за секунди. Виж ако е някой москвич може и цял ден да го проверяват. Подаването и обработването на жалба в случая няма нищо общо, не вярвам някой да е подавал жалба че на някого колата е крадена, просто няма как да го знае, а ако го знаеше нямаше и да има нужда от проверка, преписката да е вече при прокурора и делото заведено


05 Август 2010 02:21 | Пешо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Не спя,а работя,чистя магазина и се забавлявам.... с тъпите Ви расъждения... Та тоя Пешо за който ме мислите.... не знае да пише... Едно време го назначиха с протекцията на Палъов, който по това време беше преподавател в Симеоново и приятел на тогавашният началник сектор "Охранителна полиция" в РПУ Дупница... Много добре съм запознат със корумпираната система на назначения на сержантският състав... Много добре познавам отблизо и тримата господа полицаи, двамата първи бяха сержанти а Валъо Николов оперативен работник.... А за жена ми не се притеснявайте защото е до мен и никога не е била продавчка в ГУМ или на друго място... пък и вярвам в нея.... А за вкаран от корумпиран служител като редовен "краден" макар и расов автомобил, се изисква доста техническо време... Това се отнася за специалиста със седемте седмици /777/.... А за ковтито... никога не съм го мразил, но и никога няма да си променя мнението... слабак..


05 Август 2010 04:51 | _________
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Пешо прав щеше да си ако ставаше въпрос за някой 10-20 годишен трошляк взет от морга с фотокопирани документи.В х5-цата серииният номер се вижда веднага, дори от менюто на бордовият компутър, излиза като крадена веднага.Колата си има засттраховка , ТЮВ (немският ТП.... елементарна е проверката, не е като едно време дето шкуркаха по шасито да прочетат номера и пращаха писма за справка.


05 Август 2010 04:52 | .....
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Стига сте показвали тая ... и разни никому неизвестни пазачи... Това ли е елита на Нагазаки... Егати селото... Кофти но етака...


05 Август 2010 15:37 | nik
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

егати грозната пача


05 Август 2010 16:52 | ---
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

АЙДЕ СЕГА ДЪЩЕРЯТА У ЗАТВОРА, А ТАТИ ДА НОСИ БАНАНИ И ЦИГАРИ ПОНЕ 10 ГОДИНИ - НАЛИ Е С ВРЪЗКИ (ТАКА ДЕ КОЛЕГИ СА МУ)


05 Август 2010 19:18 | _____
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Глупости, и без конкуренция се раждат, но да не обсъждаме не-пазарни икономики. Единственният начин да разбиеш монопол е да вкараш прекаленно много играчи и мераклии за баницата... те сами ще си подбиват цените докато не паднат на европейските, а вероятно и още по ниско. Видя какво стана със имотният пазар, телефонните оператори......
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар