Опасен слух държа будна цяла Дупница! Човешките останки край село Желява не са на Янек!

27 октомври 2020 11:57   4 коментара   9566 прочита


Източници на Struma.com опровергаха разпространения слух, че намерените човешки останки край селото са на безследно изчезналия дупничанин.

Снощи край селото е намерен разложен труп, който е транспортиран в Съдебна медицина за ДНК.
Случаят няма общо с изчезналия Янек, твърдят  източници на struma.com от високите етажи в МВР. Снощи в района на селото е намерен труп, а състоянието, в което се намирал, е доказателство, че смъртта е настъпила много по- назад във времето от два месеца, когато изчезна мъжът от Дупница.

Въпреки това, благодарение на сайтове, непроверили си информацията, слухът тръгна и обиколи града, който живее с мисълта „Къде е Янек“ от 31 юли, когато мъжът изчезна.

Проверка на struma.com установи, че в действителност късно снощи полицейското присъствие в района на село Желява е било засилено. Труп на мъж е намерен край селото, а останките са транспортирани за столичната Съдебна медицина.

Преди 6 месеца в района изчезва 39- годишен мъж. Петър Луканов изчезнал безследно, а сигнал за изчезването му тогава подава сестра му, която моли всички, имащи сведения за брат и, да се обадят в полицията. Дали това е намерения снощи в района на Желява? Само ДНК ще установи.

Селото стана печално известно през август, когато районът беше потресен от двойно убийство. Николай и Виолета Теневи, брат и сестра на 54 и 51 години, бяха намерени мъртви в къщата, в която живеели.

С. Стоянов


Още за: янек   Дупница   село   Още от: Крими

Принтирай статия
4 коментара
27 Октомври 2020 13:27 | �� �����
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Такава е съдбата на ебачите на чужди булки.


27 Октомври 2020 17:29 | Смях
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Такива булки принадлежат на улицата


28 Октомври 2020 00:36 | Айде на палачинките...
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Егати глупостите, ако за ебане се трепеха хората, нямаше да има население на тази планета. Всички булки се ебът ! Само шушумигите с малки пишлета и големи комплекси ходят да трепят за такива работи


28 Октомври 2020 09:04 | �� �����
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Абе силен си на писане ама ако ебеше твойта жена, друга песен щеше да пееш рогоносецо.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар