Опасен комшия! Полицията в Симитли на крак! Мъж се барикадира в дома си, след опит да обезглави съседско дете с мистрия

07 май 2021 11:25   5 коментара   25771 прочита


Мъж  от Симитли се барикадира в дома си ,след като едва не отряза главата на съседско дете, хвърляйки с все сила към него желязна мистрия. Само бързата реакция на бащата спасила малчугана от сериозна травма, научи Struma.com. Инцидентът станал тази сутрин.

Съседите,които живеят на калкан с Румен П. тръгнали да излизат. Баща водел детето си за ръка. Минавайки през общия с Румен двор, чули крясъци и заплахи ,че ще ги приключи, ще ги убие. Разяреният мъж  хвърлял по тях разни предмети и крещял като обезумял.

Съвсем неочаквано желязна мистрия полетяла към детето ,минала на милиметри от главата му и  се забила в стъклото на колата, където бащата успял да вкара детето си.

Разтреперан е извикал полиция. При вида на униформените агресорът се заключил в дома си  и с часове не излизал. След преговори с полицаите отключил вратата.

Задържан е и е настанен в здравно заведение. Съседите му са силно уплашени,тъй като не за първи път Румен заплашвал живота им,този път обаче бил страшно опасен.

П. Костов


Още за: барикада   Симитли   мъж   дете   съсед   Още от: Крими

Принтирай статия
5 коментара
07 Май 2021 14:36 | Симитли
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Къде са институции в тази скапана държава, само данъци и такси ли сме задължени да плащаме??? Ако човека е луд, има психолози и психиатри да го прегледат. Полиция и кмета да вземат спешни мерки.


07 Май 2021 17:21 | гражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

като е луд да се исере и да си изяде лайното ама няма да го направи тва са злобни хора и бой по канчето трябва


07 Май 2021 20:38 | Когато
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Срам за институциите.


07 Май 2021 21:33 | Анджели
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Орана си дава отражение ...


09 Май 2021 16:39 | абв
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

На такива само здрав бой до посиране ги оправя. Ако беше моето дете щях да го смачкам от бой, нямаше да може да се познае в огледалото. Аман от подобни помияри дето се правят на луди и дето целия свят им е крив.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар