Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан
   –егистрац舫абравена парола

ќктопод! Ќападението в –оженски€ манастир разплита стройна иман€рска структура в ѕетрич и —андански! »звестен адвокат зад решетките, заедно с още 5-има!


20 септември 2018 12:54  16 коментара   69118 прочита»зплува нова верси€: “ърсили са карти и документи..... ¬ —андански твърд€т, че главата на октопода е селски кмет


—ъс заповед за 24 часово полицейско задържане зад решетките от вчера е известни€ адвокат в —андански —тефан ћатеев, син на попул€рни€ в миналото следовател ќлег ћатеев, за това, че в дома му вчера полицаите правиха обиск Struma.com вече съобщи. “ой бе задържан като заподозр€н за връзки с групата, нападнала –оженски€ манастир и уличен в извършване на иман€рска дейност. ѕри обиска в дома му са намерени черна маска и вещи, които са били достатъчно основание за задържането му.

ѕравен е обиск и във фамилен дом на ћатееви, в село —клаве, научи още struma.com. ¬ ареста са още петима души, за които многократно вече съобщаваме. “рима са от петричкото село, начело с Ѕейнур »сим и двама ученици от яворница, има и един арестуван от петричкото село  оларово. Ѕейнур е един от заможните в яворница, наскоро се върнал от  ипър, където бил заедно с брат си Ќеджет.

’ората в селото твърд€т, че двамата са изгонени от √ърци€ имат черни печати и забрана да се връщат, но никой не знае, кое е наложило тази м€рка по отношение на брат€та. ѕо последни данни се издирва още един участник в организираната група, който днес щ€л да се €ви в полици€та доброволно. јрестът на мастит адвокат отприщи вс€какви коментари в —андански. —поред н€кой в мрежата на иман€рите в града е селски кмет, който дори хората титулуват като "главата на октопода".

√рупата иман€ри от ѕетрич и —андански имали сборен пункт в известно местно кафене, чи€то собственичка, също била силно запалена от иман€рска дейност. —поред мълвата в прокопаната от нападателите дупка в стената на черквата в –оженски€ манастир е имало гнездо, приличащо на тайник. “ам веро€тно са се криели ценности и документи - както и стари карти, указващи къде в района е закопано, търсено от иман€рите съкровище. Ћегенди вс€какви, но мистери€та все още не е €сна.

 акво са търсили нападателите, които завързаха попа, докато копа€т, намерили ли ли са нещо и какво е то?! ¬ полици€та в —андански, където са задържаните ц€ла нощ работ€т.

—вещеникът разпознава един по един нападателите, които разчитайки на това, че са откраднали камерите на манастира, се разхождали и работили без маски, които всъщност облекчи работата на полици€та. Ћицата им се виждали добре на камерите. ¬чера ц€л ден се правиха претърсвани€ и обиски в петричкото село яворница, откъдето са по-гол€мата част от задържаните. ќбиск е правен и в село  оларово.

Ќападението на –оженски€ манастир извади на светло нещо за което много се говореше. Ќай-богатите иман€ри са в района на ѕетрич и —андански.

“върди се, че в яворница има сериозна група, занимаваща се с търсене на подземни съкровища, оказа се, че в —андански и адвокати се занимават с тази дейност. ј, ако се потвърди и участието на селски кмет във веригата, значи има истинска иман€рска мафи€ в района. ƒнес се очаква и последни€т издирван да бъде задържан.

ѕет€ ѕетрова

ќще за: заповед  арест  адвокат  следовател  обиск ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


16 коментара

20 септември 2018 13:46 | јз
ќценка:
2
 (
10
 гласа)

јй стига сте говорили глупости. јко тр€бва да научавам нещо от вас, по-добре да не го зна€, защото е лъжа. ¬ яворница имало група, търсещи имане. Ѕе вие нормални ли сте???


20 септември 2018 14:08 | кюфтето
ќценка:
13
 (
13
 гласа)

ј попа, дето е титул€р, пък оставил свой заместник, че да отнесе стреса и тупаника? ўо никой не го споменава?


20 септември 2018 14:08 | ...
ќценка:
1
 (
7
 гласа)

 рокодил! стума така си драскат пишаха на 16ти имало 30човека на протеста


20 септември 2018 14:23 | ѕолицай
ќценка:
2
 (
8
 гласа)

Ќай точното инфо по случа€ е в струма ком .  азвам ви го на 100 %, защото ченгетата са бесни, че тече информаци€ на 15-тата минута знаеха, после €ворница, после арестите, после адвоката, всичко до най-млаки€ детайл . разследват €ко с помоща на ушетата си -н€ма лъжа в писаното знайте полицейско инфо


20 септември 2018 14:24 | gogo
ќценка:
5
 (
7
 гласа)

Ќапишейте кой гостува днес на јвалон или вече не ви плащат за реклама ?искам да знам да ида на дискотека


20 септември 2018 14:28 | gogo
ќценка:
4
 (
6
 гласа)

“о ченгетата от този сайт се информират


20 септември 2018 14:30 | gogo
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

—кариди! качейте неко€ снимка от Ќеа ѕерамос фб гъмцжи от снимки


20 септември 2018 14:43 |  ума Ћиса
ќценка:
9
 (
11
 гласа)

«а кой селски кмет става въпрос


20 септември 2018 14:47 | „ипонката
ќценка:
15
 (
15
 гласа)

Ќе им давате да копат канабис, с€ не могли да копат имане. ’а ха. ≈ па що да работат ти€ мързеливи селски бици


20 септември 2018 15:13 | ƒо ѕърви€
ќценка:
3
 (
5
 гласа)

»скаш да ти кажа кой ръководи иман€рската група в яворница ? ўе ти кажа ама друг път  ога заспиш


20 септември 2018 15:39 |  умчо ¬ълчо
ќценка:
25
 (
25
 гласа)

«а  мета на Ќово ƒелчево става въпрос! на тази територи€, наречена Ѕългари€ отдавна н€ма ƒържава.... ј, иначе тази ќѕ√, ръководена от —т. ћатеев не за чеп за зеле! ѕреди години игумен на –оженски€т манастир беше епископ …оанизвезан разбойник, който със сигурност е преровил ц€лата обител и ако имало нещо, в което се съмн€вам, същи€т брат ƒжон го е прилапал.


20 септември 2018 16:46 | Ќ.ƒелчево
ќценка:
9
 (
11
 гласа)

’ора пазете се от Ѕойко „ипонката топ шпионина на югозапада много добре пее по високите етажи то€ гн€с


20 септември 2018 20:43 | ƒо —трума
ќценка:
15
 (
15
 гласа)

Ќай-големи€ иман€р в ѕетрич е —отир »ванов, но има чадър от —офи€.


21 септември 2018 06:56 | “ошко
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

Ѕайнур ако е бил заможен в яворница немаше да прай кокошкарски работи. ћай парите от кипар са сваршили.


21 септември 2018 10:35 | .
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

«а —отката и аз съм чувал че продавал монети и това онова.. хем от министерство където дори бил и тема на разговор.. Ќо и до ден днешен е управник и си върши каквото знае


22 септември 2018 08:05 | »ли€
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

јЋќ —“–”ћј Ќјѕ»Ў≈“≈ Ќя ј ¬ј »—“ќ–»я «ј  ћ≈“ј Ќј —≈Ћќ –ќ∆≈Ќ
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.