Окръжен съд- Благоевград реши: Няма свобода за Румен Методиев- Турчина! Остава зад решенките

16 януари 2020 15:50   2 коментара   12278 прочита


 Окръжен съд- Благоевград остави в ареста Румен Методиев -Тучина, от село Илинденци, общ. Струмяни, арестуван за отглеждане и разпространение на наркотици. На заседание днес бе разгледано искането на адвоката на обвиняемия – Харамлийска за промяна на мярка „задържане под стража“. След като съдия Татяна Андонова изслуша искането, реши, че съдът оставя без уважение искането и обвиняемия Методиев остава в затвора. 

Припомняме, че през ноември 2019 година, Турчинът, след като бе прекарал повече от месец в ареста, той поиска от съда да бъде освободен под домашен арест или парична гаранция. Мотивите са исканата промяна на мярката, са свързани със здравословното състояние на жената, с която обвиняемият живее на семейни начала. Тогава съдия Узунова остави Методиев в ареста. Турчинът е изтърпял и предишна присъда за отглеждане и разпространение на наркотици, издадена от ОС Пазарджик. 

Румен Методиев бе задържан при специализирана операция по линия противодействие отглеждането и разпространението на наркотици. Той бе обвинен в отглеждането на канабис, който бе открит в негова нива. Отделно, полицаите бяха открили и растения, приготвени за изсушаване в пристройка близо до дома му, както и марихуана на терасата на къщата, в която живее. 

К. Тодоров СН.Struma.com 
 


Още за:   Румен   турчин   арест   канабис   Още от: Крими

Принтирай статия
2 коментара
17 Януари 2020 11:48 | Да
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ако беше убил някой да го пуснем ама...


26 Януари 2020 11:11 | Жоро
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Глупости на джоджане не се казва марихуана бре пускайте човека жена му е болен той също
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар