Обвиняем за незаконно държане на марихуана в района на Петрич е с наложено наказание

22 април 2022 12:25   1 коментар   6619 прочита


По досъдебно производство, водено за незаконно държане на високорискови наркотични вещества, Районна прокуратура – Благоевград, Териториално отделение – Петрич, привлече в качеството на обвиняем В.А. Извършеното от него деяние е квалифицирано по чл. 354а, ал. 3, пр. 2, т. 1, пр. 1 от НК.

По делото са събрани доказателства за това, че на 18.08.2021 г. в стопанисвана от В.А. нива, в местността „Карачали“ в района на гр. Петрич, той държал коноп (марихуана), разпределен в 6 обекта. Общата стойност на иззетия наркотик възлиза на 11 400 лева, съгласно постановление на МС за определяне на цени на наркотичните вещества за нуждите на съдопроизводството.

Обвиняемият се е признал за виновен за извършеното от него престъпление и се е споразумял с прокуратурата. С определение на съда му е наложено наказание от 10 месеца „лишаване от свобода“ с 3-годишен изпитателен срок и глоба в размер на 1000 лева.

Съдебният акт има последиците на влязла в сила присъда.


Още за: марихуана   съд   Още от: Крими

Принтирай статия
1 коментар
25 Април 2022 21:45 | митко
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Покажете на народа, че работят законите в България, съдете кокошкарите и оневинете тези който ПРОДАВАТ ДЕЛА ЗА ПАРИ и КРАДЪТ ПАРИ ОТ ЕС.
https://bivol.bg/prokuror-kustha-za-gosti.html
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар