Обраха в Бобошевския балкан французин турист

02 август 2010 00:18   9 коментара   15946 прочита

Французин с раница на гърба, който отишъл да посети родното място на Свети Иван Рилски в село Скрино, община Бобошево, бе обран. Той се залисал по красотите на манастира и на околностите и изоставил раницата, в която имал 210 евро, хранителни продукти и дрехи, без надзор в отключения си автомобил “Фолксваген Транспортер”.

Върнал се на мястото, където оставил колата, но раницата вече я нямало. Веднага е алармиран полицейският участък в Бобошево. Все още се издирват крадците. Инцидентът се е случил в събота следобяд. Французинът е приютен в бобошевски дом. От там е потърсил помощ от френското посолство в София, за да може да се придвижи в столицата, а от там обратно във Франция.


Още за: французин   обир   раница   Още от: Крими

Принтирай статия
9 коментара
02 Август 2010 07:24 | турист
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Кюстендилска област /тихият кът/ е най-безопасното място за крадците. Там се разкриват на-малко престъпления в Бългалия. Ех, ако имаше кой да обучава и ръководи полицията там...


02 Август 2010 08:23 | bobpshevo
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Началника на полицията в бобошево Пламен Спасов е един гюведжар. На него само авантата му е в главата и не знае, че е полицай. Та не си иде по бистрица да си пасе говедата.


02 Август 2010 10:45 | bg
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Мили туристи, добре дошли в България! И да разнасяте славата и красотите на нашата страна!
А аз като българка,си почивам извън страната,развивам чуждия туризъм и си харча парите там, вместо да ги давам на крадци, мутри, и алчни хотелиери:) и спомените ми са чудесни....


02 Август 2010 11:05 | ганьо ганев
Оценка:
0
 (
0
 гласа)


Ега ти французино проз ! Да ми дое от франциятя ча , та да оди по баирите. Арно са го прибарале !


02 Август 2010 11:08 | питанка
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

На 31 юли в събота около 16,30 ч.на ГП Е-79 в с. Усойка община Бобошево неизвестен извършител е счупил странично стъкло на паркиран автомобил ”Фолксваген Транспонтер” с френска регистрация и е отнел туристическа раница, съобщават за електронното издание от полицията в Кюстендил. В турчантата е имало 210 евра, GSM “Самсунг”, и фернски документи за самоличност собственост на лицето Ж.Д. от Република Франция. По случая има образувано е досъдебно производство по описа на РУ МВР Дупница.
Коя от двете статии е вярна????


02 Август 2010 11:10 | ?????
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Каде е станало в Усойка или Скрино?


02 Август 2010 18:24 | К
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ами оставил си колата отключена... В която и страна да си, пак ще се намери кой да провери и да прибере каквото е в колата... Не е все едно само в България се случват тези неща! Поне да му бяха оставили паспорта на човекар че обикновено това е по-голям проблем от загубата на парите.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар