Нова порция благоевградчани арестувани зад граница: Цв. Костадинов, Н. Радев и Г. Алексов вкарани в затвора в Киети-Италия, задържани с пакети екстази, завързани за корема

13 март 2015 21:13   8 коментара   40534 прочита


Struma.com научи подробностите около сериозна антидрога акция на Ботуша

Трима благоевградчани бяха арестувани в Италия с огромно количество екстази, научи struma.com от свои източници в местния ъндръграунд. Цв. Костадинов / Цецо / - 28 г., Н. Радев 26 и Г. Алексов са били задържани при акция на карабинерите в миналата седмица . Сигналът бе подаден в struma.com от благоевградчани ,живеещи в Италия.

Проверката ни установи следното. Групата е арестувана на път за град Киети във Фолксваген Туарег, шофиран от друг българин. Според запознати, тримата са били следени от италианската полиция, но били неуловими, тъй като често сменяли местоживеенето си. При настаняването им в хотел в покрайнините на Рим, край летище Фиуминчино, те били установени и проследени след изрична заповед, при регистриране на българи в хотел в района да бъде информирана полицията.

След като пред хотела се появил българинът с Туарег, карабинерите тръгнали след групата. На изолиран участък друг полицейски автомобил препречил пътя им и така колата с четиримата българи била спряна. При ареста им екстазито под формата на кристали, е открито в пакети завързани за корема на тримата благоевградчани.

Общото количество е над 1 килограм . За да не се улавя миризмата пакетите били намазани с нещо като грес ,разказаха запознати със случая. От тримата криминално проявен е Костадинов, който преди около 2 месеца е излязъл от затвора ,където излежал присъда за разпространение на марихуана. Подробностите потвърди и капитан Винценцо Мареска, ръководител на операцията по задържане на групата. Дрогата била предназначена за пласиране в университетско градче в района. Оказва се ,че нашенци са имали и помагачи, отдавна живеещи в Италия. Това е поредната "порция " благоевградчани, които са вкарани в затвор в чужбина. В момента в затвор в Унгария са Пламен Илиев- Джудиста и дясната му ръка Росен Василев- Роси. Те бяха задържани в началото на тази година при опит да оберат банкомат,това е тяхната специалност. По данни на външното ни министерство над 3000 българи изтърпяват присъди в затвори в чужбина.

П. Петрова

8 коментара
14 Март 2015 00:04 | гражданин
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

В Италия полицаите не знаят ли действителната стойност на парите.


14 Март 2015 02:02 | Трифон
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Срамота, да се остават да ги хванат като кифли. Сега Бойко ще ги оправи


14 Март 2015 03:22 | ДО ТРИФОН
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

БОЙКО ШЛИФЕРА И ЦВ. ЦВ. ОПРАВЯТ ТЕЗИ, КОИТО СА ХВАНАТИ С НАД 100 КИЛОГРАМА.
ПО-ИНТЕРЕСНО Е С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАТ ТЕЗИ МОМЧЕТА В БЪЛГАРИЯ. МОЖЕ БИ ЦЯЛ ДЕН ЧЕТАТ ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА В БИБЛИОТЕКАТА И ВСЯКА НЕДЕЛЯ СА В ХРАМА, ЗА ДА ЧУЯТ ЛИТУРГИЯТА ЗА СВ. ЦАР БОРИС-МИХАИЛ ПОКРЪСТИТЕЛ И БОЙКОВ СПАСИТЕЛ. В ПОЛИЦЕЙСКАТА ХРОНИКА ЗА НАРКОТИЦИ СЕ СПОМЕНАВА КОГАТО ХВАНАТ НЯКОЙ КЕЛЕШ С ЕДНА ЦИГАРА МАРИХУАНА И ТОЛКОЗ. КАКВИ КИЛА КАКВИ ПЕТ ЛЕВА. ЗАЩОЛИ?
ИЗПОЛЗВАМ СЛУЧАЯ ДА ПРЕДАМ СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ ОТ ОГНЯН ОТ ТОПОЛНИЦА ДО ВЛАДИМИР КАРАДАКОВ. БЛАГОДАРЯ ТИ, ЧЕ МЕ ХВАНА ПРЕДИ ДА МЕ ЕКСТРАДИРАТ ЗА ГЪРЦИЯ. БРАВО, ТОЧЕН СИ КАТО ЧАСОВНИК. НЕ СЪМ СИ ПЛАЩАЛ НАПРАЗНО. ПОЖЕЛАВАМ СЪЩИТЕ ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ И НА ЖЕНА ТИ, БАЛДЪЗАТА И БАДЖАНАЦИТЕ.


14 Март 2015 12:53 | Дафин
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Цецко не заслужава, много добро дете!


14 Март 2015 14:33 | 2Х1
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

А кой е "Г. Алексов"и на колко години е ? За другите разбрах - много добри деца :)


14 Март 2015 15:03 | гражданка
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

До коментар Трифон:Дано те настигнат клетвите на родителите и съм уверена, че ще стане така.....


14 Март 2015 15:45 | Циганка
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Ние циганите сме виновни за лошото име на българите в Европа, да знаете! : (


14 Март 2015 23:27 | Лина
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Трият защото тиквата е заедно с Кой, а Кой е собственикът на "свободната" преса у нас !!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар