Насилници в Пиринско! Педофил и изнасилвач се изправиха пред Окръжен съд Благоевград! 

14 ноември 2019 16:12   4 коментара   16975 прочита


С искане за по-лека мярка днес в Окръжен съд се явиха Кирчо Бележанов от село Микрево, общ. Струмяни и Костадин Петров от разложкото село Баня.  Бележанов е в ареста от края на септември след като се изгаври със собствената си племенница. Поверено на грижите му, 7-годишното момиченце останало да пренощува при вуйчо си, а той цяла нощ извършвал блудствени действия с нея.

На сутринта детето разказало на майка си, а тя веднага подала сигнал в полицията. Извратеният Кирчо бе задържан, а по-късно Районен съд Сандански определи мярка "задържане под стража". Днес благоевградският окръжен съд измени мярката му с "домашен арест" до започване на съдебния процес. 

Другият насилник - Костадин Петров, обвинен в грабеж и изнасилване, също поиска по-лека мярка. Съдът не уважи искането му и го остави зад решетките, тъй като престъпленията, заради които е задържан са тежки. Петров е в ареста, след като преди дни нападна и брутално изнасили своя позната от разложкото село Баня в дома ѝ.

Жертвата била с множество телесни увреждания и с ужас си спомня за вечерта, в която Костадин я нападнал, а след като я насили, я заплашил да не казва на никой, защото ще я довърши. Съдийският състав счете, че съществува реална опасност обвиняемият да извърши ново престъпление и го остави в ареста. 

Г. Георгиев

Костадин Петров от с. Баня


Още от: Крими

Принтирай статия
4 коментара
14 Ноември 2019 21:58 | 123
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Изроди мръсни!


15 Ноември 2019 12:18 | Бай Ставри
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Пратете ми ги в Централния Софийски Зандан да ги направя на "булки"!


15 Ноември 2019 16:56 | ГРАЖДАНИН.
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

БАИ СТАВРИ. ТИ ПРЕДИ. ДА ПРАВИШ БУЛКИ СИ ПРИЗНАИ ТЕБ КАК СА ТЕ ПРАВИЛИ НА ТАКАВА-И КОИ ТОЧНО Е БИЛ КЪСМЕТЛИЯТА. И НАДАРЕН ЛИ Е БИЛ. ПИЧА.


16 Ноември 2019 08:22 | Бай Ставри до ГРАЖДАНИН
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Да, надарен беше и ми хареса. Даже каза, че ако слушкам ще има още.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар