Мъж умишлено повреди художественото осветление на сградата на Община Благоевград

17 май 2023 13:05   12 коментара   10241 прочита


Светлините на фасадата на Община Благоевград, символизиращи националния флаг, станаха обект на посегателство от недобросъвестен гражданин.

На записи от камерите, част от видеонаблюдението в района, се вижда мъж на средна възраст, който умишлено издърпва кабели, в резултат на което художественото осветление е повредено.

Преминаващи жители също са успели да заснемат злонамерената постъпка.

За случая ще бъдат сезирани органите на реда.

Служители на ОП „Благоевград строй ремонт“ предприеха незабавни действия по възстановяване на светлините.

Община Благоевград призовава към отговорно отношение и опазване на общинското имущество!

Сигнали за нередности могат да бъдат подавани на дежурните денонощни телефонни линии: 073/88 44 34 и 073/ 88 44 06.


Още за: Благоевград   мъж   Още от: Крими

Принтирай статия
12 коментара
17 Май 2023 13:10 | СЕКСЪТ И ГРАДЪТ
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

ЕЙ КОЛКО ИЗМЕТ ИМА В ТОЯ ГРАД БОКЛУК ДО БОКЛУКА МАЙНОЛЕ П. П. ВЛАДО НИЩО ЛИЧНО


17 Май 2023 15:48 | П Петров
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

И това което се направи, не го пазим. Калпав народ сме си. И това което ни се случва си го заслужаваме


17 Май 2023 17:01 | Лазар
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Лазар е виновен


17 Май 2023 18:24 | Део
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Най-големите утрепки и помяри са от Благоевград!!! Такива утепаняци мършави нема никъде... После кмето ни е виновен, държавата или съветниците... Тва за такъв прост народ, нищо не трябва да се прави.
Язък, че имаме толкова добър кмет, който всеки ден се мъчи да ни е хубаво и прави добри неща за града ни... Заслужавахме си камбата или томовото, където заради тях града е на това дередже, а ние го дочупихме... Дано ония байкушевия стане кмет или друг от промяната за да може направо да си станем кварталче на село симитли или въобще да се затрие тоя град. Това ни чака с тях. Много жалко много...


17 Май 2023 18:57 | .
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Общинските "инспектори" да не забравят да си вземат заплатите!


17 Май 2023 20:38 | Генади
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Общинските инспектори не са магьосници или ясновидци, че да знаят точно в коя секунда ще има някъде някой селяк, който да прави злоуми! Ние хората, ако не сме истински хора, а сме като този олигофрен, който разваля и чупи, няма как да станат никога нещата хубави за града ни!
Не може един човек в случая кмета да е вълшебник и с мегическа пръчка да направи за година и половина града ни като Лаз Вегас или Париж! Не може служителите на инспектората да са магьосници или ясновидци на всяка крачка да бъдат.
Някъде там из града все ще се намери като този глупак, който е хванат от камерите да троши, и какво правим? Момчетата, които работят в инспектората да се разделят на колко клонинга за да хванат всички на секундата в крачка? Хорааа... Понякога, когато пишете, помислите преди да го правите... За да бъде града ни за пример и в добро състояние, не само общината, кмета, инспектората и съветниците трябва да бачкат за града на макс, както до момента го правят. Ами трябва и ние другите да сме хора!


17 Май 2023 20:54 | Ристо
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Питайте тая долнопробна овца Злата сбръчкания спукан от ебане задник из целия град където я шибат и ненаяла се от заплатки на готово с нейното пиянде, което го свалиха от власт на половиния мандат... Ххаххаа ебахти утепаната лелка, по всичко професорка, ама къде беше тоя курволяк, когато беше на службичка? Къде беше и какво направи за града ни? С какво допринесе, какво направи за нас гражданите, които й пълнихме джобчето, а сега се прави на света вода ненапита, този урунгел разпоретински?
Активна е само по фейсбук, на живо само я трескат в вмирисания й гъз на умрела риба...


17 Май 2023 23:26 | Злата=космата
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

курва съм и що, крадла съм е и, лапайте ми минджока


18 Май 2023 11:30 | Истина
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

не одобрявам това поведение, но ми е малко странно и доста чудно как камерите за видеонаблюдение работят за едно нарушение и не ралотят за друго, т. е. показват се записите само тогава, когато е угодно на общинската администрация.


18 Май 2023 12:25 | Валери
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

до "истината" кое нарушение не е заснето от общинска камера? Само общината ли трябва да работи в този град или и полицията? Изведнъж някой хора станахте много будни брейййй, преди години, когато съсипваха града и заради бивши градоначалници града ни не струва, тогава не бяхте толкова активни, защо ли?
Сигурно не сте знаели как се работи с фейсбук или?
Лесно е да се упреква, но ще бъде хубаво да бъдем и малко благодарни за старанието и честната работа без схеми вече в града ни... То се знае по-принцип, че на българина все някой друг му е виновен, но дайте малко от малко да се променим към по-добро, защото иначе с мрънкане по фейсбук няма да стане!
Както има една поговорка в фейсбук от парцалев, "преди фейсбук само роднините ти са знаели, че си прост"...
Визирам най-вече, групата от сектата тарикати лежащи цял живот на обществени поръчки и никаква свършена работа, ЗаБлагоевград - шефа им е смиигъл с лаптопчето с скръстените краченца на центъра на пейките...


18 Май 2023 13:12 | Запознат
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Ако беше наркоман шпион камерите немаше да работат . А дека пропусна сино и наркомано и той като нея и Тони Гумата


20 Май 2023 12:11 | дгд
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

да оправят първо уличното осветление прав е човека
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар