Млада циганка нападна 74-г. Е. Чучукова, която се бори с нея, извади ключица и не успя да спаси чантата си

18 януари 2010 00:18   8 коментара   15502 прочита

Нагли крадци атакуват възрастни хора

74-годишната Елена Чучукова от Дупница бе ограбена от млада циганка, която извадила ключицата на лявото й рамо при силното дърпане на чантата. Инцидентът се е случил в събота в 17,30 часа, когато Елена Чучукова излязла да пазарува в хранителния магазин “Брезите”, намиращ се зад старата баня в града. В чантата си възрастната жена имала 30 лева, телефон “Нокиа” и лични документи. Била нападната внезапно от млада циганка, която издърпала чантата от ръцете й, въпреки че бабата се борила упорито с нападателката.

От магазина видели, че Елена Чучукова е паднала на земята, и извикали екип на Спешен център - Дупница. Дежурният ортопед наместил ръката на Елена Чучукова. Лекарите от Спешен център казаха, че Елена издържала стоически на болката, като не пожелала да й сложат упойка. След извършената манипулация тя е изпратена вкъщи на лечение. По случая работи РПУ - Дупница.

Напоследък зачестиха грабежите над възрастни жени в Дупница. Всяка седмица има по един-два подобни случая. Неотдавна, пак 74-годишна жена, бе ограбена на улица “Бригадирска” в Дупница, като от чантата й бяха взети 220 лева и лични документи. Бабата току-що била взела пенсията си.


Още за: грабеж   роми   Е. Чучукова   Още от: Крими

Принтирай статия
8 коментара
18 Януари 2010 10:19 | Петричанин
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

Тези цигански кражби,нападения и убийства на стари хора,както и на др.българи трябва да спреме един път за винаги.Те си продължават и само създават работа на Полицията.Явно нямат страх и това ще продължава.да се създадът граждански отряди,които да помагат на пилицаите и да им дадем урок един път за винаги на тези изроди.Като техните организации,босове,кметове и какви ли не покровители не искат да направят това.Държавата също е много либерална и търпелива към това съсловие,което се плоди като зайци ,а после не могли да се нахранят.Ние ли ще им гледаме децата и търпиме набезите и покушенията.Имаме ли изобщо граждански Обществои политици които да защитят българите,хората ни,старците и младежите ни,за да издействт от Премиера защита на хората,на работещите,на българите в своята Родина.Тези боклуци посягат на полицаи,на полицейско имущество,на стари хора,убиват,а ние си стоиме и се градиме в къщи,да не ни посягат,да не ни ограбят,защото те свобидно с каруци и скапани коли обикалят наоколо.


18 Януари 2010 19:37 | Петричанин
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Току що по вечерните новини на ТВ "Про БГ",казаха,че в някое си село младежи/не казаха дали са цигани или българи/ пребили със железен стол и удушили стар човек за 6 лв.Хората от селото искат да ги линчуват.В същите новини Премиера,Гл.Прокурор,министъра на МВР и др.висши служители от прокуратура,ДАНС и МВР даваха пресконференция,за мерки за справяне с престъпните групировки и т.н.Това не е ли наглост на тези престъпници,които са нищожни според ресурсите на властта.Трябва да се ибиват по улиците такива изроди.Трябва смъртно наказание в тази страна.


18 Януари 2010 19:44 | Петричанин
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

....И защо толкова хора пхрочитате статията,както и по др.теми ,а се страхувате да давате мнения.Как ще се създаде Общество което да помага на Правителството и др.органи да променят това положение.Утре може да се случи с ваш близък човек такова престъпление.Не дай Боже,но като мълчим,става по зле.


19 Януари 2010 13:34 | млад циганин
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

защо пише само годините на бабата.струма да пишете годините и на младата циганка.може да искам да ограби и мене.откога само съм подал молба да стана ром.никой не ми обръща внимание.обещал съм да по4ерпа с първата държавна помощ.


22 Януари 2010 15:18 | 777
Оценка:
-9
 (
25
 гласа)

циганката,независимо млада или стара да бъде сложена веднага на кютука и със сатъра да й бъде отрязана крадливата ръка.По този начин ще се малко спре тези измет.


26 Януари 2010 15:48 | ВОС
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

ЗЕЛАНИЕТО НА ГОЛЙАМ БРОИ БЪЛГАРИ Е ДА СЕ ИЗДАДЕ ЗАКОН КОИТО ДА ЗА6ТИТАВА СТАРИТЕ И САМОТНИТЕ ХОРА В СТАРНАТА АКО ЕДИН РОДИТЕЛ НА НЕКОИ ОТ ПАРЛАМЕНТА БЪДЕ НАПАДНАТ ИЛИ УБИТ 4АК ТОГАВА 6ТЕ ИМА ПРОМЙАНА НА ЗАКОНА, НЕ ГО ЗЕЛАЙА РАЗБИРА СЕ ,КАЗВАМ ГО САМО ЗА СВЕДЕНИЕ
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар