Лихварката В. Фролошка 3 м. след психиатрията върната зад решетките

27 май 2011 00:10   3 коментара   17623 прочита
В. Фролошка
В. Фролошка


В. Фролошка

Станалата скандално известна лихварка в Дупнишко Валентина Фролошка е върната отново в дупнишкия арест след 3 месеца в затворническа психиатрична клиника в Ловеч. Както “Струма” писа, след 20 жалби до Окръжна прокуратура, в които Валентина Фролошка молеше за лечение на разстроената й психика, тя беше изпратена с конвой в затворническата психиатрия в Ловеч. Лекуващите лекари са преценили, че психичното й здраве вече е добро и може да се върне отново в ареста.

Въпреки тримесечния престой в клиника полицаите от ареста в Дупница са вдигнали ръце от многобройните й претенции. Лихварката непрекъснато иска медицинска помощ, линейката на Спешен център идва ежедневно, за да я прегледат лекарите в ареста. Валентина Фролошка често се нахвърля и върху охраняващите килиите полицаи.

Разследването срещу Валентина Фролошка зацикли, тъй като голяма част от хората, които са взели кредити срещу огромни лихви от нея, са се отказали от показанията си и това пречи на разследването. Не се знае докога Валентина Фролошка ще търка нара в дупнишкия арест. По закон разследването на дадено престъпление може да продължи най-много девет месеца, три от тях с разрешение на главния прокурор на републиката. Валентина Фролошка е в ареста от месец май миналата година.


Още за: В. Фролошка   арест   клиника   Още от: Крими

Принтирай статия
3 коментара
27 Май 2011 02:58 | един кривак
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Всеки народ сам кове съдбата си... Като не искат да свидетелстват, мутрите ще ги клатят... За мен не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава... Простотията ходи по хората, не по гората... и който е болен/от простотия/и прокуратурата не може му помогна...


27 Май 2011 08:25 | Спиридон
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Подобна ще бъде съдбата на всички дупнишки лихвари. Това ги чака и другите галевски протежета - мутрата Тоци, братята италианчета, господин "Бидона", прославената фамилия Кацови колко ли още паразитчета.


25 Февруари 2012 08:22 | съвестен гражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Вале дано изгниеш в затвора
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар