Кримка преби и обра жена след година затишие, нападенията се увеличават

11 март 2010 00:16   8 коментара   13983 прочита

Криминалисти от пернишкото Второ районно управление на полицията задържаха 33-годишния Живко Живков за грабеж.

Той нападнал малко след 20 часа вечерта на улица “Рашко Димитров” - една от най-оживените улици в пернишкия квартал “Изток”, 45-годишната Бистра Стоилова. Жената се прибирала вкъщи, когато непознат за нея мъж й се нахвърлил с юмруци и сипейки заплахи, отмъкнал дамската й чанта и изчезнал в тъмнината. Уплашената Бистра Стоилова съобщила в полицията за нападението и полицаите отцепили района и бързо заловили нападателя. Живко Живков е криминалнопроявен и е бил осъждан за кражби.

От година подобни нападения на жени, придружени с упражнена мъжка сила и заплахи, бяха позатихнали в Пернишко, сега кримиконтингентът отново са активизира, признаха полицаи.


Още за: Ж. Живков   грабеж   арест   Още от: Крими

Принтирай статия
8 коментара
11 Март 2010 02:38 | usа
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

ежвдневието на страната. не може да се избегне


11 Март 2010 02:54 | до уса
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Е първо се огледай в любимата ти УСА как е, после се изказвай.


11 Март 2010 03:23 | usа
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

тука братле за това нема про6ка за6то никои не идва тук сас пари без доказан доход. 6е ти кажа. веднага му се конфискува. и ако си криминален и работа не може6 да по4не6 а за това деание 6е земе 5 год.


11 Март 2010 07:28 | ТТ
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Ей "американец",не си прав,или не знаеш как е там защото се пишеш на такъв.Там безработен ли си,че от сутрин до вечер взимаш участие в СТРУМА?Колко кредитни милионери и др.с откраднати пари се изнесоха в САЩ с милионите си и никойъ не ги връща.Капитализма там иска хора с пари,независимо от къде са им,стига да ги внесът в банките/говоря зя преведени от др.държави.Ако искат могат да изискат и ги проследят,но не го правят,за да работят банките им.В колко квартала там има по няколко банди които се избиват и през деня и дори Полиция не иска да влиза там,камо ли белите граждани.Обират те до шушка с насочени оръжия.Това донесе и тука,този амер.капитализъм.Защо има квартали за богатите и за бедните?И тука започна така.Това ли е справедливостта на демокрацията?Който има живее,който няма гладува и умира.Колко хора живеят в кашони по улиците,а САЩ е една от най-богатите страни в Света,защо?Давай пример с Китай,ако искаш сравнения,но не и с Америка.Там,ако си умен и обзован техничар,банкер-да.


11 Март 2010 07:43 | ТТ
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

...Браво на Полицията,за бързите действия по залавянето.Навремето първо такъв изяждаше хубав бой в ареста,после в затвора"Белене" или др.Но като чуеха за Белене,се попикваха предварително,защото знаеха,че там има дисциплина,а не да лежат и ги хранят.Лошото е сега,че съд.система се прави на демократична и с по 30 такива престъпления ги пускат до делото или не им завеждат дела,особенно на малолетни престъпници,които станаха опасни и много.Трябва близките на пострадали да ги намерят и ги наказват с по три пъти по-тежък бой.Как така ще бие юмруци на жената ,уморена цъл ден от работа,да и вземе наготови порите.Такива трябва да се избиват по улиците.Гладен бил,наркоман бил,циганин бил-само разстрел на улицата.Сяамо така ще се оправи България от крадците и бандитите.Цивилни полицаи да дебнат по улиците денонощтно и ако не се предаде,куршум.Прав е УСА,че е ежедневие,но не само у нас и затова трябваХан Крумови или китайски наказания.Ще се губи време и пари за съд и присъда,храна в затвора....


11 Март 2010 13:46 | usа до тт
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

гледал си много филми не е така.тук ако купи6 кола пример за 50 000 дол и я плати6 ке6 веднага те раследват. и не е верно 4е уса е наи богата страна.тука са6то запо4не криза и то голиама.на тази даржава е хубаво 4е имат закони. дори и министера да збарка го арестуват и отива в затвора. ако вози6 бирата си вав колата а не в багажника и те хванат арестуват те отива6 в затвора и 6е ти струва 6 000 дол. без да си пил. имн. др. закони. миналата година арестуваха гавермента на 4икаго род благоежи4 от срапско потекло за корупция и сега е в кау6а. сега ти си направи извот.


11 Март 2010 21:02 | Юлия
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

А, бе ЮЕСЕЙ ( УСА ) - верно си много прост. Ако, действително се намираш в Америка- как можа да стигнеш до там, кат не можеш, ни да четеш, ни да пишеш !


11 Март 2010 23:31 | ТТ
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Американец, прав си за строгостта на законите,за бързите и безкомпромисни действия на Полицията в САЩИ така трябва да е навсякъде.Но има голямо деление все пак на класите. Сега президента Обама се опитва да има равновесие,но така е при капитализма,за който ние не бяхме готови и се вижда вече 20 години. Др.държави, се оправиха за по-малко години демокрация.Сега се опитва Борисов,но научените да крадът от Народа,не им изнася и му пречат, провокират, недоволстват. Дано и в България да дойде истинска демокрация, с истниски закони и привеждането им в действие,защото затъваме.Вижте гърците си търсят правата и не отстъпват,а са капиталистическа държава от създаването си.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар