Кредитна консултантка пребита от клиент

12 юли 2011 00:10   31 коментара   39365 прочита
Тримата биячи Георги и Ралица Петкови и приятелят им Костадин Иванов, нападнали кредитната консултантка и гаджето й
Тримата биячи Георги и Ралица Петкови и приятелят им Костадин Иванов, нападнали кредитната консултантка и гаджето й


Тримата биячи Георги и Ралица Петкови и приятелят им Костадин Иванов, нападнали кредитната консултантка и гаджето й

Съпругата му й удря главата в бетона и обижда: "К... пачавра..."

Трима благоевградчани застанаха на съдебната скамейка в Районен съд за побой над кредитната консултантка от "Кредит Бул" АД Антоанета Костадинова. Заедно с побойниците пред съда застава и нейното гадже Стефан Кинов, който, за да я защити, се включил в мелето и отвърнал на жестоките удари на биячите. Делото е образувано по Указа за борба с дребното хулиганство и се разглежда от съдия Татяна Богоева-Маркова. Инцидентът се разиграва малко след 21:00 часа на 1-ви юли.

Кредитната консултантка от компанията за бързи и лесни кредити "Кредит Бул" АД Антоанета Костадинова получила обаждане по телефона от клиента си Георги Петков да отиде до ул."Възрожденска" 14, за да получи вноската по кредита му. Тръгвайки към адреса, Антоанета моли да я придружи приятелят й Стефан Кинов, тъй като по телефона Георги Петков я заплашил със саморазправа. Отивайки на адреса, след като позвънила по домофона, Георги Петков се показал на терасата със съпругата си Ралица.

В момента, в който той попитал Стефан и Антоанета за парите ли са дошли, пред блока дошъл приятелят му Антон Котев, който явно бил извикан от сем. Петкови. След като Георги и съпругата му Ралица слезли пред блока, между тях Стефан и Антоанета възникнал скандал. Стефан се нахвърлил с юмруци и ритници върху Петков и приятеля му Антон Котев, чиято челюст е разбита. Афектиран, Георги Петков грабнал дървен прът, с който започнал да нанася удари по главата на кредитната консултантка Антоанета и гаджето й.

От силните удари тя се строполила на асфалта. Ралица Петкова, която до този момент гледала безучастно случващото се отстрани, се включила в екшъна и започнала да обижда консултантката с думите: "Курво, пачавро, мръсница...", като едновременно с това блъскала главата й в бетона. Гневът на Петкова не приключил дотук - тя изтръгнала дамската чанта от ръцете на Антоанета и започнала да я удря с нея по главата. В този момент с автомобила си пристигнал още един приятел на сем.

Петкови - Костадин Иванов, който се включил в боя. След като пребили Стефан, Костадин се качил набързо в колата си и отпрашил. Стефан взел един камък и се засилил да го хвърли по стъклото на автомобила, но в този момент дошли ченгетата, които отвели биячите и пребитата Антоанета в полицията. След разпити там им е съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство за непристойно поведение и отправяне на обиди на публично място.

Делото продължава утре, за когато нарушителите ще ангажират адвокатите си.


Още за: А. Костадинова   съд   побой   Още от: Крими

Принтирай статия
31 коментара
12 Юли 2011 01:32 | Селяни
Оценка:
43
 (
49
 гласа)

Какви са тия селяци на снимката?! Като четем статията обаче и като преброим биячите те се оказват 4 - Георги Петков, Ралица Петкова, брат й Костадин Иванов и Антон Котев. Последният едва ли е дошъл случайно пред блока, вероятно е бил извикан от Георги Петков, същото важи и за брата на селянката Ралица Петкова - Костадин Иванов. Тия селяци трябва веднъж за винаги да разберат, че като се взима кредит той трябва да се връща! Големите мъжаги нападат и пребиват жена, заслужават да гният в килиите и да си платят солено! Тоя Георги Петков е същият, който се жалваше, че Бойко Борисов му е виновен, че не му се продават обувките в ГУМ и бил фалирал, даже статия беше пускал в "Струма" - http://www.struma.com/obshtestvo/v-koya-dupka-se-skrihte-studenti-taksidjii-bezrabotni_16611/


12 Юли 2011 02:26 | 1
Оценка:
-34
 (
48
 гласа)

бой над кредитната консултантка от "!
БОЙ, БОЙ, БОЙ


12 Юли 2011 03:37 | ларго
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

Струма - ченге е мръсна дума. Казва се полицай.


12 Юли 2011 06:01 | до ларго
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

голяма работа хаха


12 Юли 2011 08:08 | Ех Струма...
Оценка:
20
 (
22
 гласа)

От вътрешна информация знам, че делото ще се гледа на 14. 07, а не днес, това показва и справка в деловодната система на Районен съд. Номера на делото е 1065, Наказателно. От Струма май си пишат каквото им падне.


12 Юли 2011 08:15 | ***
Оценка:
-3
 (
27
 гласа)

От написаното в статията излиза, че приятеля на кредитната консултантка е предизвикал боя. След като пострадалата е представител на не банкова финансова институция би трябвало да е запозната с процедурите за събиране на вноските по отпуснатите кредити, все пак не е представител на някаква лихварска структура за да се използват силови методи.


12 Юли 2011 08:28 | *****
Оценка:
22
 (
24
 гласа)

Написаното в статията не отговаря на цялата истина, а и фактите събрани от полицаите явно се основават на показанията на побойниците, които със сигурност са поне 4-5 човека срещу двама. Съда обаче ще реши кой е виновен. Доколкото съм запозната работата на кредитните консултанти е да посещават клиентите на адрес, което се знае и от самите клиенти тъй като договорите за заем се подписват на адрес. Клиента се е съгласил да бъде посещевен на адрес когато е подписвал, значи кредитният консултант няма никаква вина, това й е работата. Иначе трябва да се считат за виновни хлебарите, че продават хляб, бензинджиите че продават гориво и т. н.


12 Юли 2011 09:01 | 123
Оценка:
22
 (
24
 гласа)

Любопитно ми е каква е позицията на Креди Бул за случилото се? По какъв начин ще защитят интереса и правата на своята служителка, пострадала при изпълнение на служебните си задължения? Ще потърси ли работодателя наказателна отговорност от "биячите"? Каква защита имат кредитните консултанти от агресивни клиенти? Нека репортерите на вестника да потърсят отговори на тези въпроси, а не само да преписват от полицейския бюлетин, поощрявайки подобни прояви на некоректни платци оставяйки у тях чувство за безнаказаност разминаващо им се с няколко денонощия арест.


12 Юли 2011 09:07 | Читател
Оценка:
33
 (
39
 гласа)

Като ги гледам какви са селяни.
Отишли на дело по чехли и къси панталонки.
Другият път идете по бански и кърпи за плаж.
Ей, селяци завладехте града ни.


12 Юли 2011 09:27 | езоп
Оценка:
-19
 (
31
 гласа)

/браво! само бой на такива "консултантки" и техните бодигардове!


12 Юли 2011 09:29 | село мое родно село
Оценка:
19
 (
29
 гласа)

Леле какви селяндури леле, то само снимкта е показателна, какви дрехи само, а пък и този какъв смешник е с дънките, пълен клоун .. А тая тетка до него с чехлите от левче и панталончето от шивалнята в която вероятно работи коя е, майка му ли?


12 Юли 2011 09:29 | До Езоп
Оценка:
18
 (
22
 гласа)

Абе Георги, нали се сещаш, че като тръгнеш да пребиваш жена рано или късно ще си го получиш и ти, оня отгоре гледа.


12 Юли 2011 09:34 | 1111111111111
Оценка:
20
 (
24
 гласа)

Кредитната Консултантка е права тя трябва да събере парите и не мисля че тя е напднала клиента по скоро той я е нападнал защото не е имал пари да плати и е решил че с побоя ще се отърве от плащане.
Тъпо е нали все пак сме хора!!!!!


12 Юли 2011 10:52 | Мара
Оценка:
18
 (
24
 гласа)

Каква е тая селендурка с червените гащи, дошла по джапанки в съда..... боже, село, село....


12 Юли 2011 12:49 | БънкерЪ
Оценка:
-7
 (
7
 гласа)

Ей, кой им даде заем на тия говнари !!!??? Тя, инспекторката, само за това си е заслужила боя ... Пък после що имало криза !


12 Юли 2011 13:14 | anonimen
Оценка:
17
 (
21
 гласа)

Коце марулата от Струмско. Кой не го знае него..
И сестра му Ралица... Еййй още от едно време са си прости и такива си останха..
Акъл не им идва в главите.. Да бъдат наказани.


12 Юли 2011 13:21 | езоп
Оценка:
-9
 (
23
 гласа)

абе тъпанари! вие не четете ли какво пише, та защитавате "консултантката" и нейния бодигард, чиято функция е да сплашва клиентите? "между тях Стефан и Антоанета възникнал скандал. Стефан се нахвърлил с юмруци и ритници върху Петков и приятеля му Антон Котев, чиято челюст е разбита. Афектиран, Георги Петков грабнал дървен прът, с който започнал да нанася удари по главата на кредитната консултантка Антоанета и гаджето й. " бодигардът на име СТЕФАН е предизвикал боя, а не клиентите! те само са ес защитавали! бой по самозабравилите се "инкасатори" !!!!!


12 Юли 2011 14:07 | село мое родно село
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Никой не защитава консултантката, те наистина са много нахални тези така наречени консултантки, нооооо на въпросния бияч на челото му пише бодро селянче, за тая до него се отнася същото, селяндури


12 Юли 2011 14:27 | До Езоп
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

Абе Георги, това което пише в статията не означава, че е истината! Полицаите са взели показанията от участниците, а те са 5 срещу 2, сега съда ще решава кой е виновен! Стефан НЯМА НИКАКВИ ФУНКЦИИ във фирмата, от КредиБул АД са предоставени материали в съда, вестниците си пишат заради тиража, не заради истината. Също така в съда НЯМА медицинско от Антон Котев, а има медицински от Антоанета и Стефан, това означава, че те са пострадалите. Капана им е организиран от Георги Петков и Ралица Петкова, съвместно с Антон Котев, Костадин Иванов и още един-двама комшии. Когато подписваш договор за кредит той е доброволен, никой не те е насилвал. Също като вземеш трябва и да връщаш, това не ти е Дядо Коледа. Георги Петков не е грабнал дървен прът, а е излязъл с него целенасочено да пребият жената кредитен консултант. Ако се е почувствал заплашен, както го изкарва защо не се е обадил в полицията и да се оплаче???!!!


12 Юли 2011 18:06 | езоп
Оценка:
-10
 (
10
 гласа)

може и да си прав! а защо не са се оплакали в полицията, отговор дава следния цитат :"Вижте, да се разберете по някакъв начин, ако тръгнете да го съдите, поне 10 години ще се точат делата в съда и пак няма да го осъдите - това ни заяви заместник-началникът на РУП - Гоце Делчев Кирил Чонгов, казаха пострадалите. "!


12 Юли 2011 18:46 | До Езоп
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Пич ти се оплете в коментарите си, нещо си объркал статията! А относно тази статия - никой няма право да се саморазправя, а е длъжен да подаде сигнал на съответните органи, т. е. кредитният консултант и приятелят й са били примамени умишлено на адреса, а сега побойниците се опитват чрез лъжи да се измъкнат! Ако са били нападнати са били длъжни да сигнализират в полицията, но това са сторили кредитната консултантка и приятеля й, а не длъжниците. Сами преценете кой е виновен в случая. На всичкото отгоря брата на Ралица Петкова - Костадин Иванов е избягал от местопрестъплението, това говори красноречиво кой какво е забъркал!


12 Юли 2011 19:23 | Колю Кафало
Оценка:
15
 (
19
 гласа)

Абе къде сте бе филмови творци---КоцЕ Марулата; ГошЕ Патъко и жена му Радка Мъглата по бански и джапанки у съдо!
Па и тепачка е имало с камънье и дървье и кръв се пролело!
Тука бе тука снимайте Холивуд от тва милиони че изкара!


12 Юли 2011 21:36 | пенчо копадински
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

До "село мое родно село"
Не, колега това е жена му, а не майка му.
Тази заради която е станало мелето.
Смешни кривуци.
Само каручката им липсва липсва иначе и с нея биха влезни в съда.
И вестник си носи чак и то не кой и да е..... а именно Струма :Д


13 Юли 2011 01:52 | село мое
Оценка:
-10
 (
16
 гласа)

тоя не е ли бодигард на изпълнителя на Село моЕ, професоро Костов у ЮЗУ, биач ше ми се правве само двоики пише. Свидетелство за осъден ше искам.


13 Юли 2011 17:58 | 4итател
Оценка:
-7
 (
11
 гласа)

няма значение, кой как е облечен.., а каква култура имаш. В скандала винаги се виновни и двете страни, едната-провокираща, другата-невъздержала се.....


13 Юли 2011 22:44 | фанта
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

Познавам и Ралица и Георги мнооооого добре, сигурна съм че е предварително нагласено. Работата на консултанта е да отиде в удобно време и място за клиента, за да вземе вноската, така че те просто са им готвили капан!!! Знам що за стока са, защото принуждаваха тяхна работничка да вземе кредит на свое име за тях, иначе уволнение!!! Става въпрос за жена на 54 години!!! Ако компанията застане зад консултантката си, цял живот ще плащат за уронване на престижа, телесни повреди по време на работа и неспазване на договора за кредит, който са подписали!!! Георги, Ралица още веднъж доказахте, че сте такива, кавито изглеждате-прости и нагли селяци!!! Дано получите това, което заслужавате!!!


13 Юли 2011 23:04 | До 4итател
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Културата определя и външният ти вид, няма как да си много културен и в същото време да отидеш по джапанки, по къси гащи и т. н. в една институция като съда!!! Тук спор няма за НЕкултурността на селските бекове Георги Петков, Ралица Петкова, брат й Костадин Иванов и Антон Котев! Относно виновността - какво е провокиращото в това да те извикат по служба и да те нападнат някакви селяци???!!! Недейте да вярвате на статията, само погледнете кога са написали, че е следващото заседание - на следващия ден, а то е утре, 3 дни след това! Показателно за достоверността на статията!


19 Юли 2011 22:01 | Анна
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Наистина съдът ще реши на чия страна е правото. Аз обаче познавам добре Георги и Ралица и мога са каже, че нямам никакво съмнение в тяхната вина. И двамата са супер агресивни, нагли и невъзпитани. Веждала съм Георги как се отнася със собствените си родители пред хора и мога да кажа..... "е нема такъв простак".


24 Юли 2011 09:23 | Истината
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

По делото се разбра, че биячите са били, освен тея селяци на снимката горе, но и още Антон Котев и един или двама комшии, които са се скрили веднага като мишки..... но дано да ги хванат и да ги призоват и тях на съдебната скамейка!
А полицията нещо май се опитва да прикрие тоя Антон Котев щом са го писали свидетел, а потърпевшият приятел на консултантката са го писали нарушител..... тук нещо намирисва....


26 Юли 2011 09:52 | Станоев
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

А тоя разследващ полицай Станоев какво си говори с биячите, да не би да е на тяхна страна случайно.... или им е помагал???!!! За съжаление никога няма да има уважение към полицията в България, с действията и бездействията си те сами провокират това неуважение!


02 Август 2011 22:29 | СЪДЪТ РЕШИ:
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Съдебното решение по УБДХ нак. дело №1065, Благоевградски районен съд:
1. Признава Георги Петков за ВИНОВЕН. Наказва се с 4 денонощия арест и глоба от 500 лв.
2. Признава Ралица Петкова за ВИНОВНА. Наказва се с глоба от 500 лв.
3. Признава Костадин Иванов за ВИНОВЕН. Наказва се с глоба от 500 лв.
4. Признава Стефан Кинов за НЕВИНОВЕН. Действал в условия на неизбежна отбрана.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар