Кражбата на обувки хит в Благоевград

05 декември 2019 10:30   2 коментара   12509 прочита


Интересна "мода" се заформи сред крадците в Благоевград през последните дни, полицаи работиха по случаи на кражба на... обувки.

Двама младежи от Благоевград - на 15 и 19 години са задържани от полицейски служители на 01 РУ-Благоевград. Вчера на обяд, същите са направили опит да извършат кражба на маратонки на приблизителна стойност около 94 лв. от магазин, находящ се в ЦГЧ на Благоевград. По случая е образуван заявителски материал.

В 01 РУ-Благоевград е получено съобщение за това, че от междуетажна площадка на жилищна сграда в Благоевград е извършена кражба на шкаф с намиращи се в него около 30 чифта обувки. Образуван е заявителски материал. Работата по случая продължава.

Г. Георгиев


Още за: крадци   кражба   обувки   Още от: Крими

Принтирай статия
2 коментара
05 Декември 2019 14:22 | Очевидец
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Защо журналята крият истината?
Крадците бяха две циганета, малко приличащи на хора, но с вкус- бяха си избрали "Puma".


05 Декември 2019 22:39 | Антон Миленков
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Без съмнение фногу боса жоурнълисикъ. Па прочети що е туй хит, па питай междуетажната площадка не е ли елемент отт. н общи части, а не место за бидона със зеле и старите или нови чепици... Па 30 чифта! Я виж туй-онуй за Имелда Маркос (не е като Габриел Гарсия Маркес, не ги бръкай двата града Калофер и Калифорния, у различни области са).
Коментара на циганомразеца (щото такъв ми се стори) не коментирам. Има такива готини сред тях, ама ние все обобщаваме и обобщаваме... И аз не приличам много на човек, ама претендирам да имам вкус...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар