Краден форд пикап открит в дупнишко село

26 юни 2010 00:05   3 коментара   25750 прочита


Дупнишки полицаи откриха издирван форд пикап в бившето ТКЗС в село Бистрица, община Дупница. Пикапът е бил обявен за издирване на 23 юни от софийско РПУ. Това е шестият автомобил от началото на годината, който е обявяван за издирване от софийски РПУ-та и е откриван в Дупница и района. Преди известно време беше открит луксозен “Мерцедес” в подножието на Рила планина, пак в село Бистрица. Луксозно кладено возило беше открито от дупнишките полицаи близо до хижа “Електра” край Дупница.

Дупнишки полицаи коментират, че най-вероятно има човек от района, който е свързан със софийски канал за крадени коли. Автомобилите се крадат в столицата, след което се докарват в Дупнишко и се скриват в покрайнините на града или селата. Ако не бъдат открити по-дълго време, автомобилите се продават или се разфасоват на части.


Още за: автомобил   издирване   Дупница   Още от: Крими

Принтирай статия
3 коментара
26 Юни 2010 16:34 | Кумчо Вълчо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Браво,Ради,браво Фалин,браво Дупнишка полиция! Ура,браво и да живей! Сега и с Галевите да се справите,цена няма да имате!Ама министър Цветанов като е тръгнал да прави икономии,да си намери един местен началник за Дупница и Бобовдол и бая ще икономиса бензин за служебните коли на горните шефове,които всеки ден пътуват от Кюстендил.


27 Юни 2010 12:08 | ////////////
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ама вестник струма не е написал,каде точно е намерен и колко време седи там?


30 Юни 2010 00:20 | до кум4о
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Кум4о,много мрази6 дупни6ката полиция бе.Да не би някои полицаи да оправят жена ти.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар