Кикбоксьорът Ив. Петров счупи крак и изби 5 зъба на горския стражар Ст. Кирилов-Страната и авера му К. Иванов-Коце за флирт с приятелките му

30 ноември 2009 00:20   6 коментара   34160 прочита

Спортистът изхвърля през витрината заедно с масата пийналите “ухажори”, управителят-ортопед д-р Л. Таушански с мъка наместил костите на ексшофьора от “Елит такси”, на другия очите и устата не се виждат от подутини след тежките удари

Кикбоксьорът Иван Петров от Дупница преби бившия таксиметров шофьор от “Елит такси” Станой Кирилов и неговия приятел Костадин Иванов в пицария “Парма” в Дупница заради две хубави момичета. Ст. Кирилов и К. Иванов пили в пицарията, когато влязъл кикбоксьорът Иван Петров заедно с приятел и две момичета и седнали на съседната маса. Станой и приятелят му Костадин, порядъчно подпийнали, започнали да се заглеждат в момичетата и да отправят нецензурни думи към тях. Нервите на спортиста не издържали и им приложил няколко хватки от бойното изкуство. След първия удар Станой, известен с прякора Страната, паднал под пейката. Приятелят му Костадин, известен с името Коце, се намесил и се завихрило меле.

Иван Петров, с думите, че ще трябва да дойдат още четирима като тях, за да може да го стреснат, заедно с пейката изхвърлил Станой през стъклото на пицария “Парма”. Веднага дошла линейка на Спешна помощ, извикана от шофьори от пиацата на “Елит такси”, която е срещу заведението. Главата на Костадин била нарязана и лекарите се чудели как да го закърпят. Костадин заявил пред медиците, че нищо не си спомня, усещал е само удари с крак и шамари.

Приятелят му Страната е настанен в ортопедично отделение на общинската болница със счупен крак и четири разбити зъба. Управителят-ортопед д-р Любомир Таушански, който наместил крака на Станой, разказа:

Пациентът е в ортопедично отделение, на лицето му очите и устата не се виждат, костите на крака са раздробени и се чудех как да ги заставя една за друга, за да не остане сакат за цял живот. Приятелят му Костадин, който също е с посинено и издуто лице, доколкото разбрах, има и избит зъб. Няма опасност за живота на двамата, бяха доста пийнали.


Още за: И. Петров   побой   пицария   Още от: Крими

Принтирай статия
6 коментара
30 Ноември 2009 07:02 | Предупреждение
Оценка:
4
 (
28
 гласа)

Никой никого не бие за лек флирт. Имало е нахалство, предупреждение, търпение, толерантност и едва след като всичко се е изчерпало. . . Битите сега навярно ще търсят киселина или основа. Бъдете бдителни!


30 Ноември 2009 15:35 | Предупреждение
Оценка:
1
 (
31
 гласа)

евала на момчето утре тия двамката е...чи и на женени ще налитат а така вече си знаят че може да попднат и на камък ! ! ! само така на такива като тия ! ! !


01 Декември 2009 01:02 | Та да си дойдем на думата
Оценка:
-7
 (
29
 гласа)

Егати дивите селяни,поредното мутренско извръщение.Тоя град само огън го управя.


01 Декември 2009 13:41 | Петричанин
Оценка:
3
 (
19
 гласа)

Правилно е постъпило момчето,като им е било по някой юмрук.На никой не му е при ятно да седне в заведение и отсреща някой пиян,било той женен,нежене,мутра или полицай-да ти заглежда приятелката и нецензурно се закача.Да им е за урок на такива хора.А напоследък са много нагли някои и се мислят за всесилни като пийнат.От всички категории хора има такива и правилно са си получили заслуженото.Не е законно,но има повече присъда от законното.Вярно е,че оже да има и отмъщение сега,да се пази Петров,за всеки случай.


01 Декември 2009 14:09 | боби
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

Абе за счупен крак и идута физиономия,го водят като ЛЕКА телесна повреда ли?????Ами какво тогава е средна и тежка.Но правилно са си получили каквото трябва ама пиян човек да пиеш с такава злоба???то пък трябва и да си малоумен..Ако си намерят добър адвокат изкарват тежка телесна повреда и ще го вкарат в затвора,поне по това което съм чел в законите на правото...но...дано се оправи момчето


01 Декември 2009 19:07 | Гепи Тарикатски
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

БОЙ БЕ БРАТЧЕ.... ТЪПИ СЕЛСКИ ПАРЧЕТА... ДА СЕ НАУЧАТ КАК, КЪДЕ И КОГА..
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар