Какво се случва в Дупница!? 13-ти ден няма и следа от Янек Миланов, 32-годишна жена открита мъртва край града, полицията се видя в чудо

12 август 2020 15:40   8 коментара   33173 прочита


13-ти ден няма и следа от издирвания дупничанин Янек Миланов.

43-годишният гастарбайтер изчезна безследно на 31 юли и оттогава близки и полиция не спират да го търсят, но до момента без резултат. По думи на дупничани Янек Миланов е имал пререкания с бивш шеф на охраната и приближен на издирваните братя Галеви, който е разпитан в полицията и по-късно освободен. Янек с върнал от Франция и с намерение да обзаведе апартамента си в Дупница, даже докарал нови мебели.

Пет дни по-късно изчезнал и близките му изключват по някаква причина отново да е заминал, без да им се обади и с изключен оттогава телефон. В миналото издирваният Миланов е подавал сигнали в полицията в Дупница, че чупят автомобила му, пълнят ауспуха с монтажна пяна и т. н. Вандалът така и не е намерен.

През зимата, когато също бил в България, някой стрелял по прозореца на апартамента му в бл.45 в квартал "Бистрица. Пращал му и снимки от гроба на родителите му, което Янек възприел като заплаха. При сегашното си връщане Дупница Янек говорил, че знае кой стои зад заплахите и смята да се срещне с него, за да си изяснят нещата. Така и направил.

В четвъртък миналата седмица от Англия се е върнал братът на Янек - Марио Миланов, за да се включи в издирването. Приятели на изчезналия са разлепили листовки със снимката му, но засега няма резултат. Близките му обаче са твърдо решени да стигнат докрай и да намерят Янек. Братът на изчезналия преди 13 дни Я. Миланов - Марио Миланов сезира всички институции в България и Европа, както и посланиците на ЕС у нас за случая.

Марио Миланов подробно е описал какво знае и в какво се съмнява, опитвайки се да насочи компетентните органи в правилна насока.

Друг фрапиращ случай, обвит в мистерия от последните дни в Дупница е смъртта на 32-годишна жена, чийто труп бе намерен край града. Тялото на младата жена е открито в реката в местността Караболюк, като извършения оглед на място следи от насилие не са открити.

Полиция разследва и двата случая, но до момента униформените удрят на камък.

С. Стоянов


Още за: Дупница   полиция   случая   Още от: Крими

Принтирай статия
8 коментара
12 Август 2020 17:38 | Благоевград
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Какво се случва ли родната милиция спи е това се случва


12 Август 2020 19:02 | До горния
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Казал човек, който не знае къде точно в изречението си, трябва да сложи препинателни знаци. Например ?,


12 Август 2020 21:03 | Факт
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Съгласен съм с колегата в първия коментар ... сериозните престъпния са оставени без надзор. Човека беше убит и отвлечен от мутрите ...много добре се знае кои. Бъдеще в бг няма


12 Август 2020 22:53 | Кан Кубрат
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Нали последно е имал контакт с Каплата? Смажете го от бой, докато не каже къде е


13 Август 2020 02:07 | ДОДО
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Телефона и разговорите са най важното.
Намерете последните обаждания и с кого и къде е говорил. Има го във всяка сметка на телефон.
После, поискайте всички камери - на магазини, на пътища или подобни да се видят снимки. Това са обикновено където има място за срещи. Той изглежда интелигентен човек и ако е приел среща, ще бъде или на паркинг пред Кауфланд или нещо подобно, няма да е на скрито място. Може и някой да се е представил за "майстор" или продавач на мебели и той да е отишъл в магазина да купува и оттам да е изчезнал. Има много жарианти - но може да е теглил пари и да са се опитали да го оберат - проверете камерите на банковите автомати - те могат съшо да викажат къде е теглил пари. Проверете всички покупки с карти - това може да помогне, но ако е ползвал френска банкова карта - това вече е по-сложно. Обикновените мотиви са: пари, отмъшение и наказание или любовна интрига. Мисля че са или първото или второто. Успех. Побликувайте помощ и награда във ФБ за информация.


13 Август 2020 11:51 | Туза
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

От тоя го е изяла Ламята като Буята


16 Август 2020 19:36 | Анонимен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Всичко е ясно. Вече е ликвидирани полицията знае от кой. Смешно е да се твърди че го търсят. Жалко за младия човек.


19 Август 2020 15:43 | баи онзи
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

КАПЛАТА НА ДЕТЕКТОР
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар