Ќовините на югозападна Ѕългари€
© —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики
   –егистрац舫абравена парола

»звънредно от  юстендил! ѕи€нска свада завърши с убийство!


7 септември 2019 20:26  2 коментара   13419 прочита«аради младата си, 35 г. жена, 75 -годишен преби до смърт 45-годишни€ си гостенин


ћалко след 16.00 ч. днес е подаден сигнал в полици€та в  юстендил за скандал в апартамент в жилищен блок в кв. √ерена в  юстендил. ѕристигнали€т на м€сто екип е намерил мъртъв 45-годишен мъж, който е бил на гости в жилището.

«адържан е 75-годишни€т домакин,чи€то съпруга е 35-годишна и се предполага, че в основата на кавгата е именно младата съпруга. “рупът на мъртви€ мъж е закаран за аутопси€ в кюстендилската болница, работата по случа€ продължава –”  юстендил, уведомен е прокурор от ќѕ.

—. —то€нов

 

 ќще от:  рими
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

8 септември 2019 00:13 | топ1
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

заради едно црево да се изтепат. тц тц


8 септември 2019 03:20 | Neoovuh
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

«десь вы можете заказать копию любого сайта под ключ, недорого и качественно, при этом не трат€ свое врем€ на различные программы и фриланс-сервисы.

 лонированию подлежат сайты как на конструкторах, так и на движках:
- Tilda (“ильда)
- Wix (¬икс)
- Joomla (ƒжумла)
- Wordpress (¬ордпресс)
- Bitrix (Ѕитрикс)
и т. д.
телефон 8-996-725-20-75 звоните пишите viber watsapp
 опируютс€ не только одностраничные сайты на подобии Landing Page, но и многостраничные. —оздаетс€ полна€ копи€ сайта и настраиваютс€ формы дл€ отправки за€вок и сообщений.  роме того, подключаетс€ админка (админ панель), позвол€юща€ редактировать код сайта, измен€ть текст, загружать изображени€ и документы.

«десь вы получите весь комплекс услуг по копированию, разработке и продвижению сайта в яндексе и Google.

’отите узнать сколько стоит сделать копию сайта?
напишите нам
8-996-725-20-75 звоните пишите viber watsapp
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.