Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018  ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае
   –егистрац舫абравена парола

»звънредно от  юстендил! јрестуваха жесток изверг! —ин преби майка си, после € ръга напосоки с нож, докато умре!


3 юли 2019 16:43  4 коментара   13083 прочита49-годишни€т —то€н »ванов заключил апартамента с трупа на майка си и изб€гал, заловиха го.


—ин преби жестоко майка си, а после € ръга с нож докато жената издъхне. «аключил жилището и и изб€гал. ƒнес, минути преди 12.00 ч., е постъпил сигналл ќперативната дежурна част на ќƒћ¬– –  юстендил, че при€тели н€мат връзка по телефона с 72-годишна кюстендилка, а жилището е заключено. јдресът е посетен от полицаи и служители на –—ѕЅ«Ќ –  юстендил, при влизането в жилището служителите са открили мъртва ,окървавена 72-годишната жена.

ѕредприети са незабавни издирвателни действи€, дежурна следствено-оперативна група е обслужила местопроизшествието, установила, че жената е била убита. —лед по-малко от час е задържан 49-годишни€т й син, който е извършил престъплението, съобщават от полици€та.

ѕо случа€ е започнато досъдебно производство в –”  юстендил, уведомен е дежурен прокурор.

ѕ. »ванов

 ќще от:  рими
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


4 коментара

3 юли 2019 17:13 | Ѕез думи
ќценка:
13
 (
17
 гласа)

¬ момента около езерото на Ѕачиново гледката е уникална. «урни, тъпани и 100-тина погалени от слънцето сънародници. Ќе излезе ли наскоро закон за силната музика на открито?


4 юли 2019 07:02 | Ќинова
ќценка:
-2
 (
2
 гласа)

» с€ € н€ма »стамбулската конвенци€. ƒа се ... и комунистката


4 юли 2019 09:49 | 333
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

јло неграмотни€. ѕише се "»нстанбулска", а не "»стамбулска".


4 юли 2019 10:05 | Ќикола
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

ƒо по горните-не се карайте и двамата сте неграмотни. ...
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.