Измамница “социален служител” влезе в дома на баба Султанка уж да помогне

18 октомври 2010 00:16   2 коментара   15624 прочита

Изчезна с 5400 лв. за “черни дни”

Възрастна кюстендилка олекна с 5400 лева след измама. 73-годишната баба Султанка Маркова остана без спестяванията си за “черни дни”, след като бе навестена от мним служител на “Социални грижи”. Възрастната жена живее сама на улица “Първи май” 8 в самия център на Кюстендил. При нея в края на миналата седмица дошла жена, която се представила за служител на “Социални грижи” и й предложила да й помогне в почистването, готвенето и пазаруването. Докато бабата се суетяла, оставила гостенката няколко пъти сама. Малко по-късно баба Султанка разбрала, че е останала без парите, скрити в дрехите й в едно от чекмеджетата на гардероба. Тя подала сигнал в полицията, но не могла да каже името и да даде подробно описание на измамилата я.

Униформените направили проверка и установили, че нито едно от социалните звена в Кюстендил не е изпращало служител при баба Султанка, още повече че в момента няма хора по програма “Социален асистент”, която приключи наскоро.


Още за: С. Маркова   измама   помощ   Още от: Крими

Принтирай статия
2 коментара
18 Октомври 2010 22:38 | Клетва
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Да пукне дано крадлата... И на нея и на семейството, ръцете да им изсъхната, децата да им измрат! Мир да нямат такива келеши, на стари хора да посягат!


19 Октомври 2010 00:03 | леле
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

наистина е гадно тодето са направили с женицата ама какви са тея клетви бе хора не кълнете 4е вас ще ви стигне това нещо. сега про4етох статията и не вярвам и на о4ите си какви наивни хора има---а и какви хора дето кълнат ужас
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар