Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап
   –егистрац舫абравена парола

»згор€ха 2 коли на ексшефа на ќƒ на ћ¬– Ѕлагоевград √еорги  остов


10 ноември 2019 10:39  10 коментара   17462 прочитаƒве коли на шефа на митниците и бивш главен секретар на ћ¬– √еорги  остов изгор€ха в нощта срещу събота. “е били паркирани пред вилата му в с. ќпицвет, а според официалната верси€ самозапалване е по-веро€тната причина.  остов и семейството му отишли на вилата си след кра€ на работни€ ден в петък. Ўефът на митниците бил със служебното си беемве 7-а сери€. ƒвете му дъщери –адина и Ћили€ също били там. ѕаркирали автомобилите си пред б€лата вила, точно преди кра€ на асфалта по улицата. пише "24 часа"

ќколо 5, 35 часа семейството се събудило от силната светлина и мощен гърмеж. ќказало се, че две от колите горели, а силни€т шум бил от спуканата гума на автомобила на дъщер€та на бивши€ главен секретар на ћ¬–.  остов изл€зъл да види какво се случва. —айтове написаха, че е вид€л подпалвачи и е стрел€л по т€х, но тази верси€ бе категорично отречена както от полици€та, така и от близки до шефа на митниците. ¬еднага бил подаден сигнал, а пожарната пристигнала за по-малко от 10 минути. ѕолици€та също дошла за минути.  риминалистите проверили записи от камери, които гледат към м€стото на инцидента. Ќа т€х обаче не се виждат подпалвачи.

“«асега версиите клон€т към 60 процента самозапалване и 40 на сто за подпалвачи”, казаха криминалисти. Ќа м€стото не са били открити следи от запалителни продукти, нито от разбит съд, в който течността да е пренесена. ћалко веро€тно било и н€кой да обърка автомобилите, тъй като са различни марки, а служебната кола на  остов може да бъде вид€на всеки ден пред јгенци€ “ћитници”.

“емата с пламналите автомобили в събота бе номер 1 в ќпицвет. ’ората коментираха, че  остов е добър и съвестен съсед. “ћислехме си, че може да е н€кой, когото е арестувал, но защо да го прави чак сега”, каза един от комшиите на шефа на митниците. “—ъвсем обикновено момче е, вс€ка седмица идват. Ќа високи постове е бил, но не се е замогнал, иначе н€маше да идва тук и да поддържа градина в двора”, об€сни бай —таври. ƒвете изгорели коли били изнесени с репатрак още сутринта.

√еорги  остов е шеф на јгенци€ “ћитници” от май 2017 г. 3 месеца по-рано бе уволнен като главен секретар на ћ¬– от служебни€ вътрешен министър ѕламен ”зунов. ¬еднага след това  остов заведе дело и каза, че е бил натискан от ”зунов да си подаде оставката. —ами€т бивш министър пък беше шеф на полици€та в ѕловдив и напусна, докато  остов бе главен секретар на ћ¬–. «атова се завърт€ха и слухове, че ”зунов разчиства стари сметки. “ова обаче нито веднъж не бе казано от  остов, който беше уволнен, докато течеше операци€та по залав€нето на …оан ћатев за убийството на √еорги »гнатов в Ѕорисовата градина.

ѕреди да стане главен секретар през март 2015 г.,  остов бе за кратко и зам. главен секретар на ћ¬–. Ќа поста дойде от Ѕургас, където бе директор на полици€та. ѕреди това бе на същата позици€, но в Ѕлагоевград.  остов е и единствени€т главен секретар на ћ¬–, който е бил награждаван като полицай на годината. “ова става през 2004 г. заради разкриването на убийствата на полицай и криминално про€вен мъж в “ н€жево”.

ќще за: √.  остов  коли  палеж ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


10 коментара

10 ноември 2019 11:07 | tapanar4o
ќценка:
25
 (
27
 гласа)

Ќали не се разрешава да се ползва служебна кола за лични нужди? —ега каква глоба ще отнесе то€ тарикат?


10 ноември 2019 12:02 | —м€х
ќценка:
22
 (
22
 гласа)

√орки€ е свикнал да наглас€ случаите, но сега като вече не е в системата на ћ¬–, н€ма и кой да му покрива лъжите...


11 ноември 2019 01:57 | ѕ≈“–»„.
ќценка:
8
 (
8
 гласа)

ћќЎ≈Ќ» ,


11 ноември 2019 12:37 |  ресна
ќценка:
3
 (
5
 гласа)

 уртишев му пишеше доноси срещу колеги беше пудела на шефа


11 ноември 2019 12:59 | Ѕриндо
ќценка:
-3
 (
3
 гласа)

я ти се разкрий кой си, че топиш така колегите си. »ли да те търс€т по јй ѕи то ти. «латни€ е идеал за морал


11 ноември 2019 14:15 | Ѕнт
ќценка:
3
 (
5
 гласа)

Ќа √  уртишев учител и духовен баща по компромати и донуси му е корумпето мичев но чуд€ се как среща и гледа в очите колегите си


11 ноември 2019 14:54 | Ѕриндо
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

ѕоследно,  урти на кой е ученик и уше. ¬ та€ полици€ само топачи интриганти.  ъде са истинските полицаи. ћъжкари. —амо думбали чакащи да отвори стола


11 ноември 2019 16:26 | Ѕони и клайд
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

ќт години системата мвр е изградена стратеги€ смазване на съвестните полицай и пълната им изолаци€ ƒа си добре сега там тр€бва да притежаваш качества на подмазвач и доносник каквито имат повечето сега визирам по горе опоменати€ служител


11 ноември 2019 22:12 | Ѕриндо
ќценка:
0
 (
2
 гласа)

Ќаправете класаци€ на доносниците и некадърниците.


12 ноември 2019 08:29 | ƒо бриндо
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

Ќай много има в санданското а и обичат от скъпото ма да ги черп€т
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.