Изгониха от съдебна зала дървения бос М. Бележков по джапанки и къси панталони

27 май 2011 00:18   15 коментара   20937 прочита


Популярният дървен бос от Разлог Марин Бележков се оказа вчера в конфузна ситуация в Благоевградския окръжен съд. Вместо да се съобрази с дрескода, въведен за влизане в съдилищата, един от първите бизнесмени в Пиринско, занимаващи се с добив и преработка на дървен материал, незнайно как вчера успя да прекрачи прага на благоевградската Темида, облечен в лятна ризка, къси панталонки и джапанки.

Окръжният съдия Емилия Топалова, която гледа делото срещу него, заведено от Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност, отказа да го допусне в съдебна зала и го изгони заради неприличния му външен вид. В залата остана популярната адвокатка Албина Анева да отстоява правата на Бележков.

Искът за запор на имуществото на Бележков е на обща стойност 391 000 лв. Според комисията през 2003 г. собственикът на цех за мебели бил съден за притежаване на дървен материал, придобит по бракониерски начин. Покрай името на Бележков се зашумя по времето на частичните местни избори в Разлог за кмет през 2009 г. Тогава бизнесменът като активист на ГЕРБ влезе в конфликт с кметицата на разложкото село Годлево Радка Бележкова от ДСБ. Двамата се обвиняваха за непочтено водене на предизборна кампания. Ето какво заяви пред "Струма" Марин Бележков:

Процесът, който се води срещу мен, е политическа поръчка след частичните местни избори. След като Радка Бележкова спечели, ние открихме конфликт на интереси при нея, тъй като тя освен кметица е и ръководител на фирма. Всичко това обаче се покри и тръгна делото срещу мен. Смея да твърдя, че депутатът от ГЕРБ Любен Татарски, който по-рано се ползваше с подкрепата на СДС и ДСБ, я прикрива и разпъва чадър над нея, каза Бележков.

15 коментара
27 Май 2011 10:25 | Джапанката
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Щото бехте много отворени всички на частичните избори. И Краси има да съжалява, но "... късно е либе за китка... " За съжаление цялата система е такава воглаве с най-голямата джапанка в България - бате ви Бойко, дето вика Бон Жуар. Трагедия, срамота, позор...
Айде Бон ви жуар на всички


27 Май 2011 11:41 | Гуменката
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

....хахахах..... защо не му проверите IQ-то на този Бележков ? Селянията си е заложена генно в такива. Изберете поне един читав "бизнесмен" от Разлог. Еми няма такъв


27 Май 2011 12:48 | до Гуменката
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Читавите "Бизнесмени" от Разлог занят много добре накъде духа вятара и са с таз която е на власт, народеца да си чака да му изплатят заработените заплати.


27 Май 2011 12:49 | читател
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

По бермуди и джапанки може да си позволи да влезе в обществена институция като съда само много ограничен и простоват човек. За съжаление такива са в България много от така наречените бизнесмени. Явно и този е от тази порода.


27 Май 2011 13:04 | Жоро
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

Само в България казват на тъпите айдуци бизнесмени, за този глиган съм сигурен че по рано е бил овчар. Едва ли може да се разпише, а вие искате да се облече подобаващо.


27 Май 2011 16:23 | Маратонков
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

В Разлог явно всичко е такова нискокачествено и е в управлението, защото аз познавам добри хора но се мъчат като дяволи, а тоя с късите гащи се прави на бизнесмен. Тоя бивол освен да мучи, сигурно друго не може и да прави, но вие искате да спазва дрескод. Това за него е явно крайно непознато. Тоя да си ходи при стадото, а на България бизнеса й да е в по-нормални и образовани хора, каквито все по-малко останаха.


27 Май 2011 16:26 | Атакист
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Недоумявам как може това животно да е в една и съща среда с Татарски, с Герб ?! Ей, хора до тоя ли опряхте, до тука ли се докарахте ?! Недоумявам как това животно е бизнесмен! Това щом е активист на Герб, за какво си говорим ?


27 Май 2011 16:27 | Маратонков
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Бай Марине, седи на сенчя оти че слънчясаш и че се кандидатираш за кмет на годлево па


27 Май 2011 16:52 | Пинаколада
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Марин бележков е супер тукацццц. вие не го сте виждали на 5 ракии, с промакнат анцуг и брадясал. Много се е изласкал за съдо и повече не е нужно. да не е нръгнал да се жени


27 Май 2011 21:58 | ОРФЕЙ
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

ПРОСТ НАРОД- СЛАБА ДЪРЖАВА! ЗАЩО НИКОЙ НЕ СЕ ЗАПИТА ЕДНО-
ДОКОГА НАГЛИТЕ ПОДКУПНИ СЪДИИ ЩЕ СЕ ДЪРЖАТ КАТО БОГОИЗБРАНИ ФАРАОНИ?
Не мога да повярвам, че никой не се възмущава от това, че един обикновен гражданин е изгонен от съдебна зала за такова нещо. Ей хора, опомнете се мамк.. ви! Социализмът си замина- НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ВРЪЩА ОТ НЯКЪДЕ, ЧЕ НЕ СИ НОСИТЕ ПИОНЕРСКАТА ВРЪЗКА ИЛИ ЧЕ СТЕ СЕ ОБЛЯКЛИ КАКТО СИ ЖЕЛАЕТЕ.
СЪВЕТВАМ ГОСПОДИНА ДА СЪДИ ТЕЗИ НАГЛИ СЪДИИ ДО ДУПКА ПРЕД ВСИЧКИ МЕЖДУНАРОДНИ ИНСТИТУЦИИ ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА. ЗАЩОТО ВСИЧКИ СЪВРЕМЕННИ КОНСТИТУЦИИ ЗАПОЧВАТ С ЕДИН ЕДНАКЪВ ЧЛЕН- "ЧЕСТТА НА ЧОВЕКА Е НЕДОСЕГАЕМА. "
А ТОВА, КОЕТО СЕ Е СЛУЧИЛО- Е ПОГАЗЕНАТА ЧЕСТ И ЛИЧНО ДОСТОЙНСТВО НА ЕДИН ГРАЖДАНИН, КОЙТО Е ОТИШЪЛ ДА ИЗПЪЛНИ ДЪЛГА СИ ПРЕД СЪДЕБНАТА СИСТЕМА.
ОПОМНЕТЕ СЕ АКО НЕ ИСКАТЕ ДЕЦАТА ВИ ДА ВИ ЗАРЕЖАТ ЕДИН ДЕН И ДА ЕМИГРИРАТ, ЗАЩОТО ТЕЗИ МАЛКИ НЕЩА СА ВАЖНИ!


28 Май 2011 11:15 | до Орфей...от гуменката
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

....може ли да попитам.....
Ако Първанов (като президент) реши да отиде някъде на посещение..... трябва ли да бъде облечен както подобава или да е по бермуди и риза хавайка, само защото ние така я разбираме демокрацията??? Тук не опира до това, дали някой го ограничава в нещо този..... Бележков, а до уважението му към някаква институция..... па било тя и съдебна!


30 Май 2011 12:47 | !!!
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Тоя е пълен боклук и не е нито господин, нито гражданин. А и на "Орфей" манталитетът му очевидно е също толкова селяндурки, щом демокрацията за него означава да демострираш простотията си повсеместно и непрестатнно. Щото Бележковия "бизнесмен" прави точно това. И е пълна глупост да се говори за изпълнение на дълг към съдебната система от страна на тоя мошеник... Та не е прост народът, ами тъпанатът Бележков и тив, дето му адвокатстват. Цялото писание на "Орфейчо" мирише "на лук и вкиснало".


30 Май 2011 16:06 | ОНЯ
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

ДО КОМЕНТИРАЩИТЕ--ПЪРВО ТОЯ СЕЛЕНИН НЕ Е ОТ РАЗЛОГ А Е ОТ ЕДНО ТЪПО СЕЛО НАРЕЧЕНО ГОДЛЕВО. ТА ОТТАМ СА ВСЕ ТАКИВА, БИЗНЕСМЕНИ, ТОЯ НЕ МОЖЕ ДА ПИШЕ А КАТО ЧЕТЕ И СРИЧА. ВТОРО-АКО ИМАШЕ ПОНЕ МАЛКО РЕД И ЗАКОННОСТ В ТАЯ ТЪПА СТРАНА ТАКИВА ИДИОТИ КАТО ТОЯ СЕЛЯНИН ОТДАВНА ТРЯБВА ДА ТЪРКАТ НАРОВЕТРО ПО ЗАТВОРИТЕ И ИМУЩЕСТВОТО ДА ИМ Е КОНФИСКУВАНО. ТАЯ МЪРША Е ТОЛКОВА ЛИГАВА, ЧЕ СИ НЯМАТЕ НА ПРЕДСТАВА, НО БАЯ ЧЕСТО ЯДЕ БОЙ И ЛЕЖИ ПО БОЛНИЦИТЕ. И ЕДНА ПРЕПОРЪКА КЪМ КОЛЕГИЯТА НА ВЕСТНИК СТРУМА---СПРЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАКИВА ЛЕКЕТА КАТО ТОЯ СЕЛЯНИН. МНОГО НИ ИНТЕРЕСУВА НАС ЗА ТАКИВА ТИПОВЕ. ЕТО ЗАТОВА НИКОЙ НЕ ВИ ЧЕТЕ И НЕСЛУЧАЙКНО СТЕ НАЙ ТЪПИЯ ВЕСТНИК КОЙТО ИЗЛИЗА В БЪЛГАРИЯ


31 Май 2011 05:31 | киро
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

До Оня, ако вестника е тъп значи ти си двойно по-тъп щом го четеш бе отворко. Не го чети и толкоз, вместо да даваш изявления.....


01 Юни 2011 09:46 | котуньо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

по логиката на тоя умник орфей може и на църква да се ходи по къси гащи
леле колко простотия има по света - ама що се чудя, па по улиците мометата тръгнаха хептен неглиже за кеф на нас мачовците
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар