Издирват 15 побойници от Благоевград, нападнали и пребили 20-годишно момче от село Рибник

21 март 2013 14:22   3 коментара   21469 прочита


Група от 15 благоевградчани нападна и преби 20 -годишния А. Т. от санданското село Рибник, който заедно с компания негови състуденти били на купон в нощен клуб в Благоевград. Сблъсъкът между двете групи младежи станал призори в района на ресторант "Кончето" на улица "Иван Михайлов" в областния център. Голямата група побойници проследили 20-годишния от Рибник и зад "Кончето", изненадващо ги нападнали. Вследствие на побоя студентът А. Т. е със счупен зъб. Незабавно на място бе повикана полиция, ченгетата завардили съседните улици, но от нападателите нямало следа. Пострадалият е депозирал жалба в полицията ,нападателите се издирват. Той също не ги познава и няма обяснение за случилото се.

Ива Иванова


Още за: побой   младеж   Благоевград   Още от: Крими

Принтирай статия
3 коментара
21 Март 2013 18:52 | Българина
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

Не разбирам защо се чака още/от общини и Държавата/, а не се създадът доброволни отряди от здрави и свестни млади мъже, да патрулират нощем по градове и села, особено около дискотеки, места където се събират групи от безделници и др., за да помагат на МВР в изпълнение на Наредба №1 на общините, Закона за МВР и Конституцията ни, в защита на здравето, живота и имуществото на гражданите на РБ.


22 Март 2013 08:52 | Стоян
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Това е страшно. Зад "Кончето" има въоръжена охрана на платения паркинг, но те сигурно са спали. Да се търсят големите групи разбойници . Полицията ги знае къде са?


23 Март 2013 20:25 | Познат
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Много големи маже са били щом 15 са му скочили !
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар