Искат постоянен арест за приближените на Божков, арестувани в Сандански и София

05 юли 2020 13:31   1 коментар   5401 прочита


Прокуратурата ще внесе в Специализирания наказателен съд искане за постоянен арест на приближените до Васил Божков - Славчо Марков и Веселин Балтов. Те са обвинени за участие в престъпна група за убийства, изнудвания и други тежки престъпления, ръководена от намиращия се в Дубай бизнесмен.

Вчера говорителят на главния прокурор Сийка Милева каза, че при обиски на адреси в София и Сандански са били намерени снимки и профили на прокурори, работещи по делата срещу Божков.

„На адрес в квартал „Симеоново“ в столицата беше открит снимков материал и профили, съдържащи лични данни на магистрати като домашни адреси, ползвани телефонни номера и подробна информация за членовете на техните семейства, включително и за непълнолетни и малолетни лица.

Както и снимка на висш служител на Министерство на вътрешните работи. В един от профилите се съдържа указание за заснемане на магистрат и за проследяване на член на неговото семейство, пише offnews.bg. В друг се посочва, че адресът на магистрата е установен чрез техническо средство“, посочи тя.


Още за: Божков   арести   Сандански   София   Още от: Крими

Принтирай статия
1 коментар
05 Юли 2020 18:09 | аферим
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Има ли по-приближени на Божков от гражданите на които е дал 60 000 000 от 700 000 000 които е откраднал! Да арестуват всички приближени!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар