Хванаха с краден “Мерцедес” вратаря на ЦСКА Ив. Караджов на път от родната Кресна към София

31 август 2011 00:20   6 коментара   32169 прочита
Бившите съотборници в ЦСКА Ив. Иванов и Ив. Караджов /вдясно/
Бившите съотборници в ЦСКА Ив. Иванов и Ив. Караджов /вдясно/


Бившите съотборници в ЦСКА Ив. Иванов и Ив. Караджов /вдясно/

Викат от Белград приятеля му, играч в “Партизан”, Ив. Иванов да даде показания за произхода на лукс автомобила

Полицаи от Група престъпления по пътищата в Дупница задържаха на главен път Е-79 вратаря на ЦСКА Иван Караджов да управлява луксозен “Мерцедес С350” с пренабити номера на рамата. Автомобилът е спрян на КПП - Дяково, закаран е на съхранение в двора на РУП - Дупница. Вратарят и спътницата му извикали такси от близката пиаца и заминали за столицата.

При проверката, направена от Магистрална полиция и от криминалистите от РУП на МВР, се оказало, че луксозното возило е собственост на бившия съотборник и приятел на Иван Караджов - Иван Иванов, който в момента играе в “Партизан” /Белград/. В момента на проверката Иван Караджов бил в колата с младо момиче и пътували от родния му град Кресна за София.

Задържаният луксозен “Мерцедес” е тъмносин на цвят, с бежов кожен салон, климатроник, елогледала и много други екстри. Автомобилът е произведен през 2009 г. Иван Иванов ще бъде привикан от Белград в дупнишкото районно управление да даде обяснения откъде е купил крадения “Мерцедес”. Иванов е възпитаник на футболната школа на “Пирин 1922” /Бл/.

Неотдавна около двамата футболисти на ЦСКА се разрази скандал, след като в интернет бяха пуснати снимки на Иван Караджов и Иван Иванов да се целуват демонстративно.

От юли 2010 г. до момента от Група престъпления по пътищата и полицаи от РУП - Дупница са открити над 90 луксозни автомобила от различни марки с пренабити номера. Стойността на задържаните автомобили надхвърля 5 млн. лв.

През нощта на 9 срещу 10 октомври 2010 г. на пътя Владая-Драгичево Иван Караджов катастрофира с черен джип мерцедес, собственост на лизингова компания, но е притежаван от Караджов към момента. Тогава на помощ се отзова друг "армеец" - Коста Янев, както и жена, представила се за сестрата на вратаря. Автомобилът се бе забил в стена, след което се самозапалил. Иванов бе успял да излезе и сам да угаси огъня, а след това повикал и помощ.

6 коментара
31 Август 2011 11:33 |
Оценка:
29
 (
37
 гласа)

Еее и тоа се изучи като баща му КРАДЕЦ. Крадливо племе нема да се наядат.


31 Август 2011 11:34 | мнение
Оценка:
-3
 (
17
 гласа)

И този ли е бил наше момче от Пиринска Македония?
В ЦСКА станаха доста: Делев, Караджов, Галчев, Якимов и още един имаше май (от Пирин го взеха).


31 Август 2011 11:50 | дядото
Оценка:
24
 (
30
 гласа)

Нищо не става от това "вратарче". Няма и да стане докато е по вестниците за щяло и нещяло, а като го гледам на него това му харесва повече, отколкото да се опита да изгради някаква кариера на добро ниво. По-добре да се откаже от футбола...


31 Август 2011 16:14 | До Ивайло
Оценка:
-12
 (
20
 гласа)

Това е коментар който заслужава психиатър да му обърне подобаващо внимание... Иво ти от злоба вече тотално си "изперкал"... Жалко, че си младо момче, но тъй като не можеш да си на мястото на Караджов ще се поболееш от завист...


31 Август 2011 21:46 | обзървър
Оценка:
-6
 (
10
 гласа)

Я, фекалиите подуенски могат да боравят с PC, както става видно от коментара по-горе?!?! Какъв изумителен факт! Това ни дава повод да викнем мощно КЗЛ! САМО ЦСКА!


01 Септември 2011 02:22 | боби
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

до обзървър
ти си поредния двоен фен-хем на цска (то) хем на пирин
сос-селянина си остава селянин
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар