Грък повали на асфалта наша митничарка на ГКПП - Кулата, вкараха го 13 дни зад решетките

18 октомври 2011 00:16   31 коментара   42424 прочита

57-годишният Йоанис Яковидис от с. Литотонис, Гърция, получи 13 денонощия арест от петричкия съд за отказ и съпротива да плати 5 евро за винетка. Районна прокуратура - Петрич обвини елина в непристойно и арогантно поведение спрямо митнически служител по време на изпълнение на служебното му задължение.

На 15 септември Яковидис, който е търговец на дърва, бил спрян от митнически служители на ГКПП - Кулата, със старши на смяната Огнян Тушинов. Митничарите му направили забележка, че винетката на колата му е с изтекъл срок и трябва да се върне на българска територия, за да си купи нова за 5 евро. До този момент никой не бил искал от Яковидис винетка на българското КПП и затова гъркът се възмутил. Понечил да запали колата и да продължи пътя си към Гърция, но митничарка успяла да го хване за ръката. Той я изблъскал, тя паднала на земята, но колеги й се притекли на помощ. За това, че блъскал и псувал митническа служителка по време на изпълнение на служебните й задължения, граничните полицаи веднага задържали Йоанис за 24 часа.

След влизането на България в ЕС на ГКПП - Кулата няма митница. Митничари обаче извършват инцидентни контролни проверки и като служители на Министерството на финансите имат право да изискват наличие на платени по Закона за пътищата винетни такси.


Още за: Й. Яковидис   арест   съпротива   Още от: Крими

Принтирай статия
31 коментара
18 Октомври 2011 04:02 | срам
Оценка:
55
 (
61
 гласа)

Това ако се беше случило с гръцка митничарка и Бг гражданин щяха да го вкарат в затвора веднага поне за една година .


18 Октомври 2011 08:56 | пародия
Оценка:
52
 (
52
 гласа)

Тази държава е пълна пародия. Колко време нашите моряци седяха болни и без никаква държавна подкрепа в Гърция... А в същото време на Варненското пристанище намериха кораб с 936 мастърбокса цигари и никой не задържа екипажа, който превозва товара... В Гърция има истински закони, дори и циганите ги спазват, но когато грък дойде в България, знае че може да си прави каквото си иска. 13 дни е подигравка към хората, който си изпълняват задълженията. Я да идем да нападнем полицейски или военен служител, или пък да не сме си платили зелената карта или винетката.. За 1-то ще си полежим доста време в затвора а за 2-то солидна глоба. А да не говорим, че от 100 катастрофи в Гърция, застрахователите казват че 99 са причинени от българи. Точно преди 1 година ме удари една гъркиня на 19 години, нямаше никакви документи в нея, когато дойде полицая написа, че ние сме виновни, а бащата на момичето на български език ми каза, че в България е по евтино и да си я оправя..
МЪРЗЕЛИВА ГРЪЦКА СГАН


18 Октомври 2011 09:12 | -------------------------
Оценка:
45
 (
45
 гласа)

ГЪРЦИТЕ СА МРАСНИ БОКЛУЦИ, ВСЕ ГЛЕДАТ НЯКОИ ДА ИЗЛЪЖАТ ЗА ПАРИ И ДА НЕ СИ ПЛАТЯТ. ЕДИН ГРЪК ПРЕДИ ВРЕМЕ МИ ПОТЪРСИ БЪЛГАРСКИ ПАРИ ЗА ДА СИ КУПИ ХРАНА, АЗ МУ ДАДОХ ПАРИ ТОЙ ОТИДЕ УЖ ДА ГИ СМЕНИ ПАРИТЕ, И ИЗБЯГА И НЕ МИ ГИ ВЪРНА. ГЪРЦИТЕ СА МНОГО ЛУКАВИ И МРЪСНИ ХОРА КАТО ЦИГАНИТЕ СА. НА ГРЪК КОЖАТА ДА УРЕДЕШ И ХИЧ ДА НЕ ТЕ Е ЖАЛ.


18 Октомври 2011 09:48 | миро
Оценка:
16
 (
24
 гласа)

КАКВО СА 100 000 ГЪРЦИ НА ДЪНОТО НА ОКЕАНА ? ЕДНО ДОБРО НАЧАЛО


18 Октомври 2011 09:49 | Запознат
Оценка:
33
 (
35
 гласа)

Гърците няма да умрат, защото ще им опростят половината дълг, но ние да му мислим. Този случай е последица от дългогодишното безпроблемно преминаване на Кулата от гърците, през нашите митничари. Този не е бил обезпокояван до сега/както си казва сам/, за това така се държи с митничарите. Какво ли не е откливано в товарните камиони на гърците:при износ от РБ- цели заколени агнета в шкафа на камиона, нафта с пълни незаконно направени резервоари до законните, тенекий сирене и пити кашкавал под леглото зад седалките, кашони с луканки и др. хранителни и нехранителни продукти. При внос-цигари и уйски в количества задоволяващи пребиваването им в РБ, когато се продадът и др. стоки с които зареждаха магазини в Петрич и Сандански. И това беше е на всяко влизане. Да не говорим за тези които имаха уговорки с техните и нашите митничари за внос на др. стоки. Сега нашите митничари се заяждат за малки пропуски, за да имат дейност и за това така се е получило. Любопитно ми е какво е казал или написал гъ


18 Октомври 2011 09:58 | Запознат
Оценка:
24
 (
26
 гласа)

..рка в протокола за разпит. Не пишете името на митничарката, хванала го за ръката, което е било грашка, жена да се бори с нахален грък, който е можел да я нарани. Глобите на гръцките власти са били винаги много големи спрямо българите, а българските глоби и наказания са малки за тях. Все пак прави чест на нашите началници, прокурораи Съда в Петрич, които са защитили честта на служител на РБ. Преди години това нямаше да се случи, защото им се тресяха всички на гърците. И все пак гърците си идват в близките наши населени места и си пазаруват с високите заплати и пенсии, и така ще изкарат кризата, без да усетят глад и студ. Масово се изкупуват от Петрич печки за дърва, хранителни продукти, дрехи-всичко. А търговците завишиха цените, за да печелят, без да се интересуват от българският потребител, че той не може да си позволи тези цени. Дори и в ЛИДЛ цените станаха двойни и при промоция. Ще гледат българите как пазаруват гърците цели колички със салами, пилета, кайми и др. продукти и ще пр


18 Октомври 2011 10:04 | Запознат
Оценка:
24
 (
26
 гласа)

..отестират безмълвно в душите си. Плъзнали са навсякъде по пазари, ГУМ, складове гърци и само търговците ще са доволни, защото няма регулаторни цени за потребителите в РБ. Защото нямаме големи доходи, а това трябва да направим-да искаме от ЕС, големи доходи, безвъзмездни 30 милиарда поне евро от ЕС, за да се изравним поне с тези на гърците. Гърците знаят как да постигнат правата си и освен че идват като македонците навремето, масово, и да изкупуват нашите продукти ефтино, винаги ще ни мразят и се подиграват..... и на наша територия. Всеки да си направи изводите каква Нация сме станали през демикрацията. Прави са някои коментиращи, че ако това се случи в гърция, нашият шофьор щеше да е в затвора или с много голема глоба. Би трябвало, след като сме в ЕС и нашите глоби за чужденци да са завишени.


18 Октомври 2011 10:14 | ха-ха
Оценка:
17
 (
17
 гласа)

Че това новина ли е? Това си върви от време оно и така ще бъде. Където и да идем където и да влезем ние сме научени да бъдем в стойканаведен. Който и наш българин да е дошъл от чужбина казва че българите са работливи но нямаме самочуствие и това ни пречи много. Защото толкова години ни задържаха развитието че сега и да искаме да бъдем като тях - говоря за Европа- няма да стане просто ние сме от друго тесто . За голямо съжаление ще ни тъпчат и ругаят още много дълго. да видим до кога ще издържим.


18 Октомври 2011 12:23 | франциа
Оценка:
16
 (
22
 гласа)

Това лято бях в Солун, Два 4аса се разхоздахме в града и не успяхме да намерим 3 свободни места в нито едно кафе, а тук на запад страните се 4удат как да помогнат с милиарди евро на гърците, но за6то е така за6тото нито един грък не по4ва работа ако заплатата му е по малко от 950 евро, Заведенията пълни магазините съ6то а 4акат като просеци помо6т Това племе е наи марзеливото от вси4ки нации А относно повалената митни4арка, навярно гръка не и предложил подкуп ина4е няма6е до там да се стигне, а за станалото ве4е наистина е за затвора, а не 13 дни в полицията Срамна работа


18 Октомври 2011 12:35 | ........
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

Какъв подкуп бе тъпчооо. Тука става въпрос за 5 евро. Токлова е трябвало да извади за да си закупи винетка.


18 Октомври 2011 13:30 | ДА, АМА-НЕ
Оценка:
18
 (
26
 гласа)

"След влизането на България в ЕС на ГКПП - Кулата няма митница. Митничари обаче извършват инцидентни контролни проверки и като служители на Министерството на финансите имат право да изискват наличие на платени по Закона за пътищата винетни такси. " - ИЗОБЩО НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ ПРОВЕРКИТЕ СА ИНЦИДЕНТНИ! МИТИНИЧАРИТЕ СИ ДАВАТ РЕДОВНИ СМЕНИ ОТ ПО 12 ЧАСА-С БРИГАДИР И Т. Н., КАКТО СИ МУ Е РЕДЪТ. САМО ДЕТО НЕ ОТБЕЛЯЗВАТ НИКЪДЕ НИЩО, НИТО НЯКЪДЕ СЕ ПОДПИСВАТ, НИТО ПЕЧАТИ СЛАГАТ. НЕ НОСЯТ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ, САМО РЕКЕТИРАТ ХОРАТА И СА КАСИЧКА ЗА ПАРИ. ТАМ, НА КУЛАТА СЕГА ИМА НЕЛЕГАЛНО КПП.


18 Октомври 2011 14:29 | рая
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Цяла Европа работи за тия мазни цигани, те си живеят живота пък хората по цяла Европа трябва да плащат данъци и да им опрощават навсякъде дълговете. Кога ще видим да дойдат гъркините да чистят нашите къщи и да гледат възрастни хора точно никога. Дойдоха тук тъпите гърци с 1000 евро в джоба и станаха бизнесмени и ние всички им се у..... хме, та да им работим без пари, без осигуровки и да се държат с нас като с говеда. Незнам държава ли е виновна, ние ли сме си виновни, но ето резултата, арогантни дори и в институциите ни. Затова като видиш грък, не му се усмихвай мазно, за да изкараш 5 евро от него, а му покажи, че не си поплюваш и ти имаш достойнство и той не може да ти дойде у дома и да си прави каквото си иска и така ще искараш много повече от него. За сравнение могат да послужат албанците, но гръка се страхува от тях дори в Гърция.


18 Октомври 2011 14:50 | pe6o
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

ДА, АМА-НЕ re:хубаво си попрочел нещичко, ама е хубаво да попропочетеш цялата страничка. Случайно митницата е компетентен орган по отношение на акцизите и закона ЗА ПЪТИЩАТА та като си толкова грамотен вземи попрочети по нещтичко там та белким ти светне кой защо е там. Както са казали хората"малкото знание е много по-опасно от незнанието ;


18 Октомври 2011 15:07 | ДА
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Стига спорете кой за какво е там. Тук става въпрос че ние като Българи нямаме защита от собствената си държава а вие искате другите да ви уважават. Какво се казва в поговорката кучето скача спрямо тоягата. Нашата тояга е толкова ниска че всички я скачат. Кажете ми защо като дойдоха на власт ГЕРБ всички държавни служители които бяха в пенсионна възраст ги пенсионираха. А сега наново се приема закон че ще работят до когато желаят и даже ще имат и добавка. Значи правим закони за самите нас. Дойдохме на власт и сега да си подсигурим работа докато умрем. Браво на вас ГЕРБ. Е поне да го бяхте измислили по по- цивилизован начин. Ами какво ще правят младите бе хора. Още веднъж вие показвате че не мислите за тези млади които завършват и които не могат да почнат никъде работа зощото бай тумбак е още там и не мърда. Е от този по- голям резил не знам дали бихте могли да сътворите. Лаете лаете пък правите същото даже и още на по- зле вървят нещата. ЕЕЕЕЕ сори следващ път надали ще има.


18 Октомври 2011 15:55 | петричанин
Оценка:
23
 (
25
 гласа)

Гърците са циганите на европа, не им се работи и само си играят на стачки, протести и блокади . Искат да работат по 4 часа на ден и да получават по 1500 евро минимум а през другото време да си смукат узо, да си играят табла ида връткат броениците зяпаики по невести ! А глупаците от ЕС да работат за тях !!! Но да си дойдем на думата : тоя маляка търгувал с дърва, това значи че той прави пари от България, ползва нашите пътища а не иска да си плати 5 евро /типично по гръцки/ ами я да му праснат глоба 1000е. и три месеца затвор / защото това ще най малкото ако го направи българин в Гърция/ и два месеца да не посещава България . Да ама не . ДОКОГА ???


18 Октомври 2011 17:44 | Страничен наблюдател
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Много се отплеснахте. Интересува ме дали Муро от Ощава е бил в ареста по същото време. Йоанис, макар и на 57, можеше да му пристане за 2 седмици в кафеза. След подобно "съжителство" няма да блъска митничарки, а ще се заглежда по тоалетите им...


18 Октомври 2011 18:45 | бзнс
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

БРАТЯ И СЕСТРИ ВЪЗМОТЕН СЪМ ОТ НОВО ОТ НЕХАЙСТВОТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО СПРЯМО ЗЕМЕДЕЛИЕТО В БЪЛГАРИЯ КОЕТО ЗА УПРАВЛЯВАЩОТО БИ БИЛО ДОБРЕ ДА СЕ ЛИКВИДИРА . ДНЕС НА ЗЕЛЕНЧУКОВАТА БОРСА КРАЙ КЪРНАЛОВО ОБЩИНА ПЕТРИЧ КАРФИОЛА УДАРИ КРАЙНО НИСКА ЦЕНА ОТ 0, 15 СТОТИНКИ ЗА КИЛОГРАМ
ЕТО ЗАЩО МЛАДИТЕ КАТО МЕН НЕ ИСКАТ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ СЪС ЗЕМЕДЕЛИЕ А НАПУСКАТ РОДИНАТА !!!!! ДА СЕ СПРЕ ВНОСА НА ГРЧКИ БОКЛУЦИ ДОКАТО НАШИТЕ ЗЕЛЕНЧУЦИ ГНИЯТ В НИВИТЕ !!!
преди няколко секунди · Вече не харесвам ·


18 Октомври 2011 20:11 | Кефал
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

След като е установено, че няма винетка е трябвало да му напишат акт, а не да го пращат да си купи винетка!


18 Октомври 2011 21:42 | Скрънзов
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Да съгласен съм че закона трябва да е еднакъв за всички. Трябвало е да му пишат акт а не да го връщат ГП


18 Октомври 2011 23:09 | ЕМИГРАНТ
Оценка:
8
 (
22
 гласа)

БГ МИТНИЧАРИТЕ НАЙ КОРУМПИРАНАТА ПАСМИНА В СВЕТА, ПОДЧЕРТАВАМ НЕ ЕВРОПА, А В СВЕТА>ЖИВЕЯ В ГЕРМАНИЯ И ВСЕКИ МИНАЛ ПРЕЗ БГ, ГЕРМАНЕЦ, ТУРЧИН, ИТАЛИАНЕЦ КАЗВАТ-ТАКОВА ЖИВОТНО КАТО БГ МИТНИЧАРА НЕ СА СРЕЩАЛИ НИКЪДЕ ПО СВЕТА, А САМО В БГ. ТАКА ЧЕ НЕ ВЗИМАЙТЕ ВЕДНАГА ТЯХНАТА СТРАНА. ПРОСЯЦИТЕ (МИТНИчАРИ) СА СИ ПОИСКАЛИ РУШВЕТ ОТ ГРЪКА, АМА НЕГО ГО Е НАЛЕГНАЛА КРИЗАТА И НЕ ИМ Е ДАЛ И ПЕТ ЕВРО. ОТТАМ Е ТРЪГНАЛ ПРОБЛЕМА. БГ МИТНИЧАРА Е СРАМ ЗА НАЦИЯТА, ЗАТОВА И НЯМА ШЕНГЕН. ТОВА Е ГОЛАТА ИСТИНА.


19 Октомври 2011 00:24 | до кефал
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

прав си, че е трябвало да му пишат акт, но за съжаление това не е в правомощията на митниците, могат само да го накарат да си купи винетка. Тъпо, но факт! А г-н емигранта да не говори глупости, а да каже според него дали е редно 80% от гърците да пътуват във България без винетка. и щом ги накараш да си купят скачат на бой. Или тях закон не ги лови??? Но ти продължавай да се дупиш в държавата където си и обвинявай българите, че са се опитали да си свършат работата.


19 Октомври 2011 10:29 | Интернет
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=781570 списък на агентид-оносници на ДС в митниците. За това уволниха и съкратиха добри митничари, за да останат тези.


19 Октомври 2011 11:16 | до.Г-н емигранта.....
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Прав сте господин емигранд по нагло племе от митницарите няма продължават да взимат пари и да се прават на велики и никои нищо не може да им каже заяждат се за да търсат пари за джоба си


19 Октомври 2011 15:53 | ДО ВСИЧКИ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ЕТО КАКВО СЕ СЛУЧВА С НАШЕНКИ В ГЪРЦИЯ. И НЕ Е ТОВА ЕДИНСТВЕН СЛУЧАЙ.
От вчерашния брой на вестника:
45-годишната бивша шивачка от Дупница Стефка Янева почина на остров в Гърция. Преди 3 години Стефка Янева отишла на работа в южната ни съседка, след като шивашката фирма “Дупница текстил”, в която работела, е фалирала. В Гърция Ст. Янева се грижела за възрастни хора, но имала проблеми с високо кръвно, което понякога стигало до 200, но тя не обръщала внимание. Последния път й прилошало в дома на възрастния мъж, за когото се грижела, и тя издъхнала. На близките й в Дупница черната вест съобщили децата на гърка, единият е собственик на хотел, а другият работи във Франция. Дядото, като видял, че гледачката му умряла, се паникьосал и се обадил на синовете си.

СПОМНЯТЕ СЕ НАСКОРО ОТ ГЪРЦИЯ БЯХА ДОВЕЛИ НАШ БЪЛГАРИН В СЪСТОЯНИЕ КАТО ОТ КОНЦЛАГЕРИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ФАШИЗМА В ЕВРОПА - УСВИЕНЦЕМ, БУХЕНВАЛД И Т. Н. КАКВО ЛИ ПРЕДПРИЕ НАШАТА МИЛА ДЪРЖАВИЦА ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ?????


20 Октомври 2011 14:30 | ДО МОМАТА
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

АМИ ТОЙ ДА НЕ Е ДОЛЕТЯЛ ОТ КОСМОСА БЕ МИЛА!!!


20 Октомври 2011 16:05 | Ирина
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Жалко! Пропусна маляката протестите в Гърция. Там можеше да млати униформените. Но да не плаче, ще има още... протести.


20 Октомври 2011 20:59 | до момата
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ако си размърдаш малко мозъчните клетки, може и да се сетиш каква ( и защо)!


22 Октомври 2011 03:11 | ИОАНИС
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

МИР МЕЖДУ ГЪРЦИ И БЪЛГАРИ. ЗАЕДНО ЗА РАЗВИТИЕ НА НАРОДИТЕ НИ. ДОБРИ И НЕ ДОБРИ ХОРА ИМА НА ВСИАКАДЕ. СИшТО ТАКА ПОВЕТСЕТО ХОРА ПРИ НАС РАБОТИАТ ТВИРДЕ МНОГО, НО ПАРИТЕ ГИ САБИРАТ ДРУГИ (КАПИТАЛ, БОСОБЕТЕ, ДЕРЖАВАТА,) НЕ ТРИАБВА ДА СЕ ОБИЖДАТ ОБИКНОВЕНИ ХОРА, ХОРАТА НА ТРУДА, ХОРАТА КОИТО СЕ ВОДИАТ ВСЕКИ ДЕН БОРБА ЗА ЗИВОТА СИ ЖИВОТА НА ДЕТСАТА СИ. ВЕТСЕ ИМАМЕ ЕДИН МИЛИОН БЕЗРАБОТНИ. МНОГО ТРУДНО Е. ЗАТОВА СЕ БОРИМ, ЗАТОВА СМЕ НА ПЛОСТАДИТЕ, НА СТАТСКИТЕ, НА ПРОТЕСТИТЕ И НА МИТИНГИТЕ, НИАМА ДРУГ ПУТ. ЗА ДА НЕ СТАНЕМ ИНДИА НА ЕВРОПАТА. А ТРИАБВА ДА СЕ ЗНАЕ ТСЕ ТОВА КОЕТО СЕ ПРАВИ КАПИТАЛИЗМ ПРИ НАС СТЕ ГО НАПРАВИАТ И НА ДРУГИ ПО СЛАБИ СТРАНИ. ИСКАМ ДА БИ КАЖА ТСЕ БИАХ СТУДЕНТ В СОФИА И СЛЕД МОИАТА СТРАНА, ОБИТСАМ И УВАЖАВАМ БАЛГАРИА.


23 Октомври 2011 00:18 | ГРАЖДАНИН
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ДО ЕМИГРАНТ@.... ЕВАЛА! ТОЧНО И ЯСНО! 5 ЕВРО Е С ДОК.. А 2 БЕЗ. ТАКА, ЧЕ ПРОБЛЕМА Е В 2-ТЕ ЕВРО, А НЕ В 5-ТЕ.. /ЗАПОЗНАТ/! 200 ДУШИ МИНИМУМ ПО 2 Е, Е ЧАСТ ОТ НАДНИЦАТА НА БРИГАДАТА! ДАИ БОЖЕ ПОВЕЧЕ ПРЕМИНАВАЩИ!


23 Октомври 2011 09:53 | Една елинида
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Ха, чета ви и се смея:))) Смея се на простащината, която излиза от всеки ваш коментар. Смея се и на простотията да не можете да пишете на собственият си език. Пък аз-мога и го правя доста по-правилно от всички ви взети заедно.
Хиляди пъти съм преминавала границата на Кулата и всеки път таксата е била различна. Дали ще искат за винетка, дали за нещо друго... все тая-митничарите си искат десетте евро или петте-важното е да им дадеш нещо. Друго обаче ми направи впечатление в коментарите-Кои сте вие, българите дето сте щели да плащате дълга на Гърция бе? Толкова ли сте малоумни, че не знаете че трябва да сте в еврозоната за да ви вземат нещо? Били сме мързеливи.... който не е бил тук и не е видял как се работи може и да го твърди. И да-всяко евро дето вземам като заплата съм си го изработила с честен труд. Няма да позволя на неграмотни българи да обиждат цяла Гърция!! Колкото до ония, дето го върнаха от Гърция болен-ако бяхте чели новините щяхте да знаете, че българи са го подредили така


23 Октомври 2011 11:26 | ЕМИГРАНТ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ИМОТА СА ЗАКУПИЛИ БГ МИТНИЧАРИТЕ ПО ГРЪЦКОТО КРАИБРЕЖИЕ А? ТОВА ДА НЕ БИ ДА Е ОТ МИТНИЧАРСКИТЕ ЗАПЛАТИ! НЕ ТОВА Е ОТ РЕКЕТИРАНЕ И ПРОСЕНЕ ПО ГРАНИЦИТЕ. НЕ МОЖЕ ЗАРАДИ ТАКАВА ПОДКУПНА ПАПЛАЧ, ТУРЦИТЕ ДА НИ НАРИЧАТ ЦИГАНИ, ЗАРАДИ ТЯХНАТА ПРОСИЯ-ПЕТ, ДЕСЕТ ЕВРО КОМШУ ДАЙ И ЗАМИНАВАЙ. ЕМИ ТЕ ЗА ПЕТДЕСЕТ ЕВРО ЩЕ ПУСНАТ И НАЙ ГОЛЕМИЯТ ТЕРОРИРСТ В СТРАНАТА, БЕЗ ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ПОСЛЕДСТВИЯТА. ТАЗИ МИТНИЧАРКА НЕ Е В ПРАВОТО СИ ДА ТЪРСИ ВИНЕТКА, ТОВА Е ПРИОРИТЕТ НА МАГИСТРАЛНА ПОЛИЦИЯ! ТАКА ЧЕ ТОВЯ СИ Е БИЛО ЧИСТ РЕКЕТ И ПРОСИЯ! КОЛКОТО ДО ГЪРЦИЯ, ТАМ СИ ИЗКРАВАХА ОКОЛО ДВЕСТА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ПРЕХРАНАТА. ТАКА ЧЕ НЕ ЕТИЧНО И ЧОВЕШКО ДА СЕ НАПАДАТ ВСИЧКИ ГЪРЦИ ЗАРАДИ ТИЯ КОРУМПИРАНИ ПРОСЕЩИ КАТО ЦИГАНИ ПО ГРАНИЦАТА МИТНИЧАРИ. ПОСОЧЕТЕ ЕДИН НЕ КОРУМИРАН БГ МИТНИЧАР И ПОЛУЧАВАТЕ НОБЕЛОВА НАГРАДА-ТЯ Е ОБЕЩАНА ОТ ШВЕДСКАТА АКАДЕМИЯ. АКО НЯКОЙ ОТ ВАС ЗНАЕ НЕКА МИ ПИШЕ, И ЩЕ СИРАЗДЕЛИМ НАГРАДАТА! ХА СЪС ЗДРАВЕ И ПОЗДРАВИ ИО ГЕРМАНИЯ
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар