Горещо от съда в Благоевград! Скандално дело разбуни духовете след 4 години! Фрико, Мано и Бамбалеата пред съда! Свидетели разказват...

13 май 2019 14:24   5 коментара   30051 прочита


С разпит на свидетели в Окръжен съд - Благоевград продължи скандалното дело за опит за убийство, в което е замесен Юли Мирчев, по-известен като Фрико. 9 свидетели бяха разпитани пред съдия Атанас Маскръчки. Сред тях бе и собственикът на местна дискотека, в което се разиграва кървава история, завършила с опит убийство преди 4 години.

След екшъна пострадаха Кирил Димитров, с прякор „Бамбалеята“ и приятелят му Дамян Д. - „Мано“. Днес подсъдимият Мирчев се яви в залата, представляван от адвокат Станков. Всеки от свидетелите разказа спомените си от нощта на злополучното събитие. „Какво си седяхме в дискотеката, бяхме близо до DJ-я. Срещу нас на бара бяха Кирил и Мано. Кирил държеше нож…и правеше жестове, че ще пререже гърлото на брата на Юли, Жоро Мирчев …. “, това са само част от спомените на един от свидетелите за нощта на 18 юни 2015г.

Обвиняемият Юли Мирчев получил обаждане от брат си, който му разказал за разправията между него и заплахите, които получавал от Бамбалеята и приятеля му Мано. Юли Мирчев хванал такси и се придвижил до дискотеката, като при пристигането и непосредствено преди входа извадил нож от дрехата си.

На стълбите във фоайето на дискотеката той настигнал Мано в гръб и му нанесъл удари, след което се насочил към брат си и Бамбалеята, които продължили да се карат. Обвиняемият нанесъл силен удар с ножа в областта на лявата гръдна половина на Кирил Димитров и замахнал втори път да го прободе, но пострадалият успял да хване острието и по този начин отбил удара.

От заключението на извършените съдебно-медицински експертизи се установява, че на Мано са били нанесени две прободно- порезни наранявания в областта на дясната ребрена дъга и лявата страна на коремната стена, причинили временно разстройство на здравето, не опасно за живота.

Днес обаче, свидетелите нямаха особено категорични спомени. Някои от тях смътно пресъздаваха ситуацията, други пък се объркваха по време на въпросите от прокурор Ирина Аспарухова, независимо от подробно разказаните обстоятелства преди почти фаталното завършване на вечерта през 2015г. Делото продължава.

К. Тодоров


Още за: разпит   свидетели   убийство   Още от: Крими

Принтирай статия
5 коментара
13 Май 2019 17:45 | ...
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Баща му не е ли навън или в много чест отпуск?


14 Май 2019 00:06 | 111
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Да навън е. Човекът си излежа присъдата.


14 Май 2019 07:19 | До 111
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Този ли първосигнален примат наричаш човек


14 Май 2019 08:12 | Арабски принц
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Фрико и Човек. Този е трябвало още като белтъчно съединение да го изпляскат в канала.....


14 Май 2019 10:45 | съд
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Съдебна система - 4 години дело. Разкрито от всякъде, а след още 4 години оправдани и няма осъдени.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар