Гастарбайтер в Кипър, работник на автомивка от Сандански, изгоря в схемата на гаджето на Софи Маринова

27 септември 2017 12:22   9 коментара   36750 прочита


28-годишният санданчанин Стефан Сливков, бе арестуван заедно с гаджето на певицата Софи Маринова - Гринго за изнудване на бизнесмен в Айтос. Сливков е добре познат в курортния град. Миналата година се върнал от 6 годишен гурбет в Кипър и започнал работа на автомивка в Сандански. Гравитирал около наркодилърите в курортния град, но няма регистрации за продажба на наркотици. Предполага се, че се познава с Гринго от гурбета си в Кипър, където актуалната половинка на Софи Маринова, Тодор Давидков-Гринго също е работил. Сливков бе обвинен в съучастие в схемата на Гринго в изнудване на бизнесмена Асен Атанасов, заплашвайки го, че ако не им даде 50 000 лева ще убият член на семейството му.

Районният съд в Айтос постанови мярката задържане под стража за санданчанина и Гринго, независимо, че Гринго твърди, че няма нищо общо. Нищо чудно сега да накисне 28 годишният Сливков от Сандански, коментират хора в родния му град..

у. Според прокуратурата Гринго бил подбудител, осигурил телефона и сим картите за разговор с жертвата, дори насочвал Стефан какви думи да използва.

Софи Маринова пристигна да защити любимия си в съдебната зала, като Гринго дори поиска, освен адвоката му, Маринова също да пледира в негова полза, но магистратите не разрешиха., пишат бургаски медии, присъствали в съдебна зала.

Поп-фолк изпълнителката посочила, че мъжът й е невинен, бил с нея в бургаска болница, като придружител, а двамата мечтаели да си имат бебе. Изкарвали достатъчно пари и нямало нужда да рекетират някого. Според Софи, обвиненията били дело „на лоши очи“.

Магистратите прецениха, че има достатъчно доказателства, че двамата са извършители на престъплението и ги оставиха за постоянно в ареста. Мярката може да бъде обжалвана пред Окръжния съд в Бургас.

Санданчанинът Стефан Сливков пък поиска нов разпит. Тоя заяви, че са го накарали да натопи Гринко след 24 часов престой в полицейския участък в Айтос.

В. Стефанов

 

9 коментара
27 Септември 2017 12:50 | Пит бул
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

На кого да вярваме на маман Мария Георгьовска или на инфото, което чета. Във вестника пише, че родителите му са на гурбет в Испания, а сега в Кипър. Къде е истината. Аман от не верни информации и за това не ви четем във вестника.


27 Септември 2017 12:52 | TTT
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Този сайт няма нищо общо с Георгиева, нито с вестника ! Той е бил в Кипър, къде са родителите му ние не знаем !!!!!


27 Септември 2017 14:44 | ДО ПИТ БУЛ
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

ГРОЗЕН НЕКАДЪРНИК ДО КОГА ЩЕ Я ПИШЕ ГЕРГЬОВСКА, ИЛИ ТАКА ОПИТВАШ ДА КРИЕШ СЕБЕ СИ.... МУХЪЛ ТАКЪВ, ЗНАЕ ТЕ ЦЕЛИЯ ГРАД КОЙ СИ, БАРАБАР И КОЛЕГИТЕ ТИ ШАПКАРИ


27 Септември 2017 16:53 | Пит бул
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Е, вярна, е информацията на сайта Ви. Но написаното във вестника е пълна лъжа и не отговаря на истината. Това искам да кажа. Не съм грозен и си падам към красавците.. Момчето няма дълго досие и не е криминално проявен.. за това пиша. Това, че някой е позволил на неграмотни "човечета" да се изявяват като журналисти не е моя работа, а на собствениците на медията.


27 Септември 2017 22:43 | SSSSSSSSSS
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Писането на коментари, в които има обидни квалификации създава проблеми . Носите наказателна отговорност !Срещу един от коментаторите тук има депозирана жалба . Сайтът е длъжен да съдейства на правораздавателните органи . Умоляваме ви :Коментирайте по същество, без да обиждане и накърнявате достойнството на хората . Не ни принуждавайте да трием коментари !


28 Септември 2017 00:41 | LONDON
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

РАБОТЕТЕ ИЗКАРВАИТЕ ПАРИТЕ СИ С ЧЕСТЕН ТРУД И ДОСТОИНСТВО, А НЕ ПО ЛЕСНИЯ НАЧИН ЧРЕЗ ИЗМАМИ.


28 Септември 2017 21:02 | Интересно
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Интересно каква точно обидна квалификация са прочели някои хора тук, защото ние не видяхме такава. Или някой си няма други занимания и се опитва да си придаде някоя и друга тежест, та чак и жалби му се запривиждаха.


01 Октомври 2017 21:05 | Изрода
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ранo или късно всеки си го получава


25 Октомври 2017 06:15 | Неутрален
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Жалко, че няма кой да каже истината за престъпленията в града. Това момче беше изключително свястно, пичага. Трудно ми е да повярвам, че е способен на такова нещо. Преди години беше приятел с брата на фолк-певицата Райна. Наркодилър не е. Други са наркодилърите и целият град ги знае кои - една шепа айдамаци, дето трябваше да ги арестуват още докато бяха невръстни келеши.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар